Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kb szeptember óta állt.
nem volt az olyan rég
a volt tulaj csak arra panaszkodott,hogy hidegen hosszabb állás után nem tudta elindítani.egy dombon lakott,és úgy indult,hogy szivató be és 2.ban legurult. :-))))
ha nem a pumpa tolja át az anyagot akkor mitől indul be?
mert indítás előtt csak a pumpa megy.akkor még nincs vákuum.
A spájzban még félig van az üveg amit vittem.
Nem a pumpának kell átnyomni a benzint hanem a vákuumnak kell "legyőzni" a rugó erejét (ha nem szakadt sehol a membrán)
"de akkor hova tűnt a rugó?"
Több lehetőség is van.
-szereléskor kimarat/elkallódott és nem került vissza
-valamelyik főszerelő úgy vélte hogy nem kell az oda mert a tűszelepek úgyis lezárnak
-sérült membrán miatt (bár azt látnád) hiába volt vákuum, nem nyitott ki így kivették a rugót
-egyéb

Amíg a túlfolyást nem szünteted meg és csak egy karburátorban is magasabb lesz a benzinszint, addig ne is várd hogy normálisan járjon.
Mennyit állt a gép mielőtt megvetted?
valahogy én is így gondoltam.
de akkor hova tűnt a rugó?
valami sundám-bundám van a dologban.
tettem bele egyed,de szerintem erős lett mert nem nyomja át a pumpa.
de még előtte ma is megpróbáltam indítani,de csak úgy indult el szivatóval,hogy befogtam a levegőtorkokat.
aztán felmelegedett szépen,volt alapjárat is de aztán ez is elfogyott,és üzem melegen be sem tudtam indítani.
volt hogy ott a felső 2 csavarnál (levegőtorok tetején) köpte a benzint
Nekem is eszembe jut soxor főzéskor, hogy innék már instantot
- mert azt akkor iszok, ha vagyok valahol

(bár most 7végén kitúráztam magam, fent voltunk a szlovák határnál, Egerben szállodában, Tokaj mellett meg apartmanban, ott előjött az instant )
hát...de
úgy csinálom meg,hogy bármikor visszavehesse a ruháját.
egyébként van pár sérülés itt-ott.nem olyan szép az.
Ő az igen.
Amit vennél az meg ilyen.
A blokk a tiédben a hengerfejnél van rögzítve a vázhoz, amit vennél az meg bölcsővázas és nincs rögzítési pont a h.fejen, azaz a két váz teljesen más konstrukció. (láttam már ilyet közelről is)
Segítettem a döntésben?
Én is: kéne egy kép a tiednek a vázáról.
Sziasztok! Most már konkrét leszek :
Ennek a blokkját szeretném beletenni egy 250-es vázba. Szerintetek lehetséges? :)
http://olx.hu/hirdetes/yamaha-fzr-400-ID1X6wT.html#7f395fcee7
Ajánlom figyelmedbe: link
Nekem ilyen van de nem itt vettem hanem a Csepel Művek területén volt valami motorosbolt, ott. Az ár ilyesmi volt.
A szürkére gondolsz amelyik itt is rajtam volt?
KV főzés közben eszembe jutott mlas.
arra amelyik nem jó minőségű... enduróra kell
Én? Biztos?
Mert nekem nincs kimondott jó minőségű motorosnacim.
Melyikre gondolsz?
kb 2 éve most már hogy a micro tetején pihen . Emre amit hozott ha esetleg nem ugrana már be
Van itthon jó pár liter, egyenlőre nem hiányzik
More jut eszembe megint itt hagytad a Pálinkádat De sebaj majd csak jobb lesz az izz világa
Viszek egy kis almapálinkát hozzá....
Nem mert ti Búzzzik vagytok a Pistivel (vagyis a majdnem sógorommal )De kár hogy nem az
Szívesen látlak... csörgök, ha otthon leszek és megtaláltam