kb szeptember óta állt.
nem volt az olyan rég
a volt tulaj csak arra panaszkodott,hogy hidegen hosszabb állás után nem tudta elindítani.egy dombon lakott,és úgy indult,hogy szivató be és 2.ban legurult. :-))))
ha nem a pumpa tolja át az anyagot akkor mitől indul be?
mert indítás előtt csak a pumpa megy.akkor még nincs vákuum.
Nem a pumpának kell átnyomni a benzint hanem a vákuumnak kell "legyőzni" a rugó erejét (ha nem szakadt sehol a membrán)
"de akkor hova tűnt a rugó?"
Több lehetőség is van.
-szereléskor kimarat/elkallódott és nem került vissza
-valamelyik főszerelő úgy vélte hogy nem kell az oda mert a tűszelepek úgyis lezárnak
-sérült membrán miatt (bár azt látnád) hiába volt vákuum, nem nyitott ki így kivették a rugót
-egyéb
Amíg a túlfolyást nem szünteted meg és csak egy karburátorban is magasabb lesz a benzinszint, addig ne is várd hogy normálisan járjon.
Mennyit állt a gép mielőtt megvetted?
valahogy én is így gondoltam.
de akkor hova tűnt a rugó?
valami sundám-bundám van a dologban.
tettem bele egyed,de szerintem erős lett mert nem nyomja át a pumpa.
de még előtte ma is megpróbáltam indítani,de csak úgy indult el szivatóval,hogy befogtam a levegőtorkokat.
aztán felmelegedett szépen,volt alapjárat is de aztán ez is elfogyott,és üzem melegen be sem tudtam indítani.
volt hogy ott a felső 2 csavarnál (levegőtorok tetején) köpte a benzint
A blokk a tiédben a hengerfejnél van rögzítve a vázhoz, amit vennél az meg bölcsővázas és nincs rögzítési pont a h.fejen, azaz a két váz teljesen más konstrukció. (láttam már ilyet közelről is)
Segítettem a döntésben?
Sziasztok! Most már konkrét leszek :
Ennek a blokkját szeretném beletenni egy 250-es vázba. Szerintetek lehetséges? :)
http://olx.hu/hirdetes/yamaha-fzr-400-ID1X6wT.html#7f395fcee7
nem volt az olyan rég
a volt tulaj csak arra panaszkodott,hogy hidegen hosszabb állás után nem tudta elindítani.egy dombon lakott,és úgy indult,hogy szivató be és 2.ban legurult. :-))))
ha nem a pumpa tolja át az anyagot akkor mitől indul be?
mert indítás előtt csak a pumpa megy.akkor még nincs vákuum.