Tényleg igy van meg tudom erősíteni ! Egy lerobbant ladával volt itt nálam is nem megy már a biznic a napi betevőért harcol Jaszí barátunk Szegényt még az ág is húzza .
Halló! Amit egyszer már eloroztam tőled külső vinyó házat, mennyibe tudjuk megbótolni? Megint kék olyan... Természetesen az árszabásnál kéretik figyelembe venni sanyarù mélyszegénységemet és hányattatott sorsomat.....
Köszi de belül meg rohad
Lényeg,hogy ez az átalakítas a terv.
Elvileg csak fejidom kell meg fenyezés és kész is.
Csak a motorjával szopok......
Ettől féltem,inkább lenne kívül lerobbanva
Köszi a képeket.
Idáig nemszedtem szét.
Csak a tűszelepeket vettem ki.
Érdekes,hogy a pucolás után pöccre indult szép alapjarattal,aztán pár perc utan kezdett feltelni megint benzinnel.
Az is furi,hogy nincs a benzincsapban az a rugó.
Egyebként a benzinpumpa folyamatosan megy ah jár a motor,vagy csak akkor mielőtt indulna?
Indítas utan a motor szívja a benzint,vagy a pumpa polja folyamatosan.
Mert ha így van akkor nem zár ez a csap és nyomja egyfolytában.
Ha a golyóstollé nem lenne olyan vékony akkor mondanám hogy az, de a lényeget érted. (keresni kell)
Megnézem hogy a GTR csapjából megmaradt-e a régi (ahhoz vettem felújítókészletet) az méretnek jó lesz.
Az is lehet még hogy a műanyag test (ami az úszót és a tűszelepet tartja) O gyűrűi szakadtak vagy sérültek és ott folyik át a benzin. (hajlamos kiszáradáskor összehúzódni és elszakadni)
Hatodszorra próbálom bemásolni ezt a szájbaqrt szöveget de csak részletekben engedi
Robesz --tökéletesek ezek az izzók.
Lényeg,hogy ez az átalakítas a terv.
Elvileg csak fejidom kell meg fenyezés és kész is.
Csak a motorjával szopok......
Ettől féltem,inkább lenne kívül lerobbanva
Idáig nemszedtem szét.
Csak a tűszelepeket vettem ki.
Érdekes,hogy a pucolás után pöccre indult szép alapjarattal,aztán pár perc utan kezdett feltelni megint benzinnel.
Az is furi,hogy nincs a benzincsapban az a rugó.
Egyebként a benzinpumpa folyamatosan megy ah jár a motor,vagy csak akkor mielőtt indulna?
Indítas utan a motor szívja a benzint,vagy a pumpa polja folyamatosan.
Mert ha így van akkor nem zár ez a csap és nyomja egyfolytában.
Megnézem hogy a GTR csapjából megmaradt-e a régi (ahhoz vettem felújítókészletet) az méretnek jó lesz.
Hatodszorra próbálom bemásolni ezt a szájbaqrt szöveget de csak részletekben engedi