Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pistám szerintem meg igenis vannak alap dolgok amiket egy nagyon alapszinten képzett ember is megtehet. (stabil oldalfekvés, légút felszabadítás, nyomókötés artériás vérzésre és ha kell akkor mellkaskompresszió, stb.)
Anno én is kiszedtem a nőt a kocsiból, lefektettem, bekötöttem a sebeit és próbáltam eszméleténél tartani. A kislányon sajnos már nem lehetett segíteni.
Az is igaz hogy konkrétan rá kellett ordítani a körülöttem állók közül az egyikre hogy hívja a mentőket (a mentősök így tanították, mivel a "valaki hívjon mentőt" nem működik) és tény hogy nagyrészt a töketlenkedés ment, én is kikészültem a végére de a mentős megköszönte amit tettem. (annyira nem lehetett sz&r amit csináltam)
Laci neked ebben profinak kell lenni a mama othon megtanított mindenre nem de ?
sífutó léced van Sanyikám? :D :D
Szerezz be 1et
Én nem vagyok ingerült a tél miatt, hogy rohadna meg már jöhetne a tavasz

Nálunk megállt a tömegközlekedés,akkora hó esett. Itt vagyunk a forgalmi irodában,nem megyünk semerre sem.
Mindenki ingerül a tél miatt pedig már csak pár hét és lehet menni gurulni
Buli van?
Én meg annyit okoskodok bele ha már bele szólhatok ,hogy felesleges okoskodni mert a valoság az hogy 10 emberből kb 8 jobb ha nem csinál semmit( ha csak nem ég az autó hogy ki kell tépni a kasztniból ) akkor talán van esély túl élni a betegnek mivel ugy sem tud semmit tenni nagyon azzal amit ezeken a komoly tanfolyamokon elmondanak vagy éppen bemutatnak . A maradék meg az éppen akkor fent álló szituáció ,idegi állapottól függ hogy mit bír megtenni ! A mentő meg sajnos a mostani statisztikára alapulva hát kérdéses hogy időben vagy kicsit késve (1 őra múlva )érkezik sajnos . Pedig ugye ha jól rémlik azt mondják 10 -15 pers alatt kéne megérkezni . Ezért van hogy az élethez szerencse is kell hát kb ez a valóság aki mást mond hazudik .
az ember válogassa meg kikre pazarolja az idejét
Rendes tőled hogy névtelen senkiként megpróbálsz engem bemutatni a barátaimnak, köszönöm.
Majd ha felnőttél, akkor próbálj beleszólni a felnőttek dolgaiba jó?
Vigyázz az idegeidre.
Túlzottan is felidegesíted magad és személyeskedni kezdessz.
Ha annyira nem érdekelne, akkor nem tértél volna vissza többször és nem akarnál "szerepelni".
Aradjunk annyiban, hogy amég Te primitíven személyeskedsz, addig én a tiszteletet megadva próbáltam arra felhívni a figyelmedet, hogy nem mindig ilyen egyszerű a dolog.
Te meg levezeted, hogy a borda nem szúrja át a tüdőt
Az életben ne kelljen neked elsősegélyt adni egy frontális motor/autó kombó után, mert esetleg arra nem tanítottak meg a munkahelyed eü képzése során.

A többi fórumozótol én kérek elnézést a kis közjáték miatt.
Gondolom látszik, hogy nem én akarok "szerepelni", nem én linkeltem be a cikket és nem én dobtam utána a személyeskedő hozzászólásokat sem. Üdv
Srácok szerintem erre az izére kár az időt pazarolni.
Én nem minuszoltalak le de tényleg hülyeséget beszélsz. Ha valakinek megáll a szíve akkor nem mindegy, hogy motoros baleset vagy utcán esik össze? Motorosnak nem is fogsz segíteni?
Az meg hogy negyven évesen ki milyen motorral jár és mennyi pénze van a bankban, és milyen autója van... Hát nem is tudom... te villantani veszel motort vagy motorozni?
Öcsi! (ha már így kéretlenül idepofátlankodtál)
Szerinted ki nem sz&rja le a mínuszok számát? (a suliban neked lehet hogy fontos, nekem qrvára nem)
Én megosztottam a barátaimmal hogy egy ilyen gyökér mint te (aki fel sem meri vállalni magát) oda tud okádni mindenféle baromságot következmények nélkül egy komoly cikkhez, erre te idejössz megállapítani hogy én milyen vagyok és mit tettem le az asztalra?
Szerinted kit érdekel a nyomorult kis véleményed?
Az a szomorú hogy a cikk komoly témát feszeget és te még ezt sem fogod fel hanem csak szerepelni akarsz.
Hmmm.
Mostmár tudom hogyan lehet feltornázni a minuszok számát.
Gondolom a Fighter cikk is linkelődött
Ember !
40évesnek írod magad és közel 30éves motorral jársz.
Ez tényleg igazolja, hogy az életben sokat tettél le az asztalra.
A cikk linkelése pedig azt bizonyítja, hogy milyen a jellemed
Ha gondolod, akkor riadóztatok én is Hamar kapsz párszáz minuszt, de gondolkodj el csöppet mielőtt tovább égeted magadat.
Az egy dolog, hogy valaki összeesik az utcán és nekiállsz mentegetni, DE EZ MOTOROS oldal és egy MOTORbaleset következtében bekövetkező szívleállást nem olyan egyszerű szakszerűen kezelni, mint azt a videó bemutatja.
Erre gondoltam a korlátolt jelző használatával, de ugya az erdei endúrósra már nem tudtál érdemben regálni, csak taknyosozni és hülyézni. Helyesbítenék, nem korlátolt vagy, hanem egy senki
Ritkán állok le vitatkozni fórumokon mert semmi értelmét sem látom, mert ha műszaki vagy egyéb dologban valaki(k) esetleg baromságot állítanak annak nincs komoly következménye.
Viszont mint itt ahol arra próbál rávenni a cikk szerzője hogy merjünk odamenni és legalább ennyi megtenni a mentő kiérkezéséig, akkor mindig jön egy(több) okostóni aki megállapítja hogy hülye aki a cikket írta és elmondja hogy hogyan NEM lehet megoldani a problémát.
jó lett
Helo srácok. Tegnap baszkuráltam a videó szerkesztőt fzr-star wars lett belőle
link
Egye fene, a te kedvedért akkor beállítok egy ébresztőt
10-nélnem hamarabb
Igen, gyere, mikor körül tervezed? Csak hogy felkeljek addigra
Holnap délelőtt otthon vagy? Mennem kéne szentesre, megnéznélek :)