Nekem egy Nokia E-52 van,és remélem még nagyon sokáig lesz. Nagyon szeretem,és már lassan 4 éves lesz.
Én akkor cserélek telót,ha nem javítható,ill. gazdaságtalan megjavítani.
Várj egy percet! Egy éve rendeltem a másik telómat. Ha rászánsz plusz 30$ akkor a belga postával küldik ami gyorsabb valamivel mint a CH post és nincs rá áfa se vám. Az aliexpressen nincs ilyen posta választás aszem,csak itt. Teljesen magyar nyerlvű volt az a telefonom is.
27 % áfát kell majd fizetni rá és vámot. Az 55 eFt- os telefon inkább 80 lesz. Gart érvényesíteni pedig nagyon nehéz lesz. Pont 80- ért vettem használtan a csajomnak december elején egy sony z1- et 4 hónapos makulátlan állapotban, expertnél vették, így garos. 2,2 ghz Quadcore 2g ram. 300p mah feletti akku hd kijelző, huszonmegapixeles kamera.
Nem akarlak lebeszélni, de itthon is van alternatíva. Én nem rendelnék kintről telefont. Pedig szoktam rendszeresen rendelni kintről. Pl. Csütörtökön raktam össze a kit- ként érkezett leave me alone boxomat ( másnéven useless box)
A kèpet amit nem lehet feltenni megnyitod a windows kèpnèzöben.Lent van egy ikon ami beárja ès megnyitja a kèpszerkesztöt.Ott teszel egy apro pontot bárhovà azután elmented a változtatásokat ès kész.Már feltehetö a kép
link
Én akkor cserélek telót,ha nem javítható,ill. gazdaságtalan megjavítani.
Nem lennék hálátlan.
Már árulják pesten is.
link
Nem akarlak lebeszélni, de itthon is van alternatíva. Én nem rendelnék kintről telefont. Pedig szoktam rendszeresen rendelni kintről. Pl. Csütörtökön raktam össze a kit- ként érkezett leave me alone boxomat ( másnéven useless box)