Rákerestem kíváncsiságból, mi ez. itt van 60é és ez magyar, pár napon belül viszi a postás... én biztos nem xarakodnék 20ezeré amérikából használtat gar nélkül...
Mellkasi jeladó jele egy idő után gyengül,és nem potólható. Új elem van benne,és az óra is kissé gáz lett,mert nedves időben nem veszi a pulzusjelet. Sajna mellkasi jeladó az enyémhez már nincs(régi típus)
Hogy érted haldoklik? Ha akkugond, gyakorlatilag bármibe lehet akkut szerezni
Én most cseréltem a sonyericsson mw600 as bto headsetembe, mert már nem bírt ki 8 órát a melóba.
Ez nem olyan gps. sebesség,szintkülőmbség,és köridő,és pulzusmonitor is egyben. Akkumulátoros,és áttölthető adatokkal az edzésnaplóba. Vannak olyan edzéseim,ami résztávos betéteket tartalmaz megadott sebesség,és max pulzusmeghatározással. Mai edzés az 25km-es közepes tempóju futás 155-160-as átlagpulzussal,benne a 10km-nél résztáv 5km dombos területen 4,20-as km/perc tempóval,ennek az átlagpulzusa 178,a max 190 volt. Utána haza 10km közepes tempó 5perc/km tempóban. Na ehhez kellene,mert az enyém már haldoklik.
40000-körül van,plusz posta.De minek ez neked Sanyám,azt hittem futás közben már nem tévedsz el.Jó,Pap sziget helyett Mogyoródra mentél,de az motorral volt.
Innetű.
itt van 60é és ez magyar, pár napon belül viszi a postás... én biztos nem xarakodnék 20ezeré amérikából használtat gar nélkül...
Most spróroltam bő 100 rongyot.
Futócipő, futómez, óra. Királyvagyok.
Én most cseréltem a sonyericsson mw600 as bto headsetembe, mert már nem bírt ki 8 órát a melóba.
http://sportora-sport-computer...
Ez 35e és innen tuti megjön