Nyilván akkor úgysem úszom meg hogy ki kelljen próbálgatni a méreteket... :/ Szerintem holnap reggel belepróbálom a 140-est... hogy azzal mennyire emelkedik a segge.... aztán naggyából be tudom majd lőni onnantól hogy 150 vagy 160 lenne a jó... pedig már reménykedtem hogy megúszom minden probléma nélkül az átépítést!
Így van... sztenderen nekem is épp 138 mm-a motor legalacsonyabb pontja, az a banán alakú öntvény 138 milliméterre van a laminált padlótól és a rugó nekem is épp hogy csak nem ér bele a villába.
Az a baj hogy nekem itthon csak ez van, és nem is tudok a környéken mást akinek lenne akár csak kölcsönbe is kipróbálni hogy milyen magas lesz tőle a motor. Egyébként így nagyon alacsony a 17-essel, majdnem függőlegesen áll a motor... egy kósza szél elég lenne neki hogy feldőljön.
Ha még ébren van.... Facebook-on már írtam neki meg beszéltük hogy meg akarnám emelni a vasat, de mostanra sikerült előkukázni a gyári FZ felfüggesztést, és csak mostanra sikerült lemérni most az mekkora... csak azért érdekelne a válasz így hirtelenbe, mert nyakig szutymerákos lettem, és romokban a műhely... és nem tudom hogy vissza pakoljam e legalulra a felfüggesztés, vagy kapjam ki belőle az alkatrészeket. Feleslegesen nem akarok még egyszer fejenálni a 2 szétbontott motor romjai közt....
Az asszonynak kel
Erről valami vélemény ?
MyAudio 708GN 7" Wi-Fi + 3G 8GB DualCore DualSim tablet
apró léptékben menjél
Ha a kutyacsontot lerövidítem 17 centiről 14-re akkor kb mennyit fog emelkedni a segge a motornak?