Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom fanatikus motor pucoló vagy, az Én hengereim sosem voltak ilyen tiszták
TE SZNOB!
úúú, valaki de qrvajó galériát rakott fel
Üdv fanok
adott 1 94-es FZR 600-R (a macska lámpás). 1 Kis segítséget kérnék, telefon tartót keresek a gépre, amolyan kormányra biggyeszthetőt. csak nem találok. esetleg tud valaki segíteni? akár linkkel vagy eladó ilyennel a telcsi lumia 710 ha számít. 1 egész napos googlézás után én meguntam bocsi hogy kicsit telefon témára tértem remélem nem gond, mert végülis fzr-re kell, tudjak gps-ezni
Nagy itt a csend
kemény
reggelt
helló bellóóóóó
Jó reggelt!
Guten
további szèp estèt!
En is szeretnek tavaszig ilyet venni
Így már megvan!
milyen paripa? hol? fémet máshol is találtam de kíváncsi lennék h mennyi a gumi.
Nekünk egy kicsit nagyobb beruházás van. de nagyon várjuk hogy oda költözhessünk
Szevasz Ati! 1000+1 éve! Basszus én szeptember közepén mentem utoljára a motorral! most meg már téli álmot alszik.
de nekünk csak egy kis felulyitás volt! Kv bármikor jöhet! De milyen jó lessz utánna beköltözni!
Ma en is motoroztam és fülig ért a szám
Jo est ! Ha újat akarsz akkor mar vegyél fém fék csövet ... Paripa nal jo akcio van .
de jó nektek! mi örülünk ha jövő őszre kész lesz. Jó lenne találkozni mindenkivel de sajna a szezonnak vége és az idén nem jutottam el felétek.de remélem a tavasszal össze tudunk futni egy gurulás és egy kávé erejéig minimum!
ha minden jól megy akkor 1-2 hèt! De valamikor már össze kellene futnunk!
És ti hogy álltok?mikor költöztök?
ez ismerős! mi is èpitkezünk,az összes szabadidőt elviszi! Sopronba voltunk egy hosszú hètvègèn! Többre most nem futotta!