Basszameg este 19-03 nem volt áram mogyoródón a stúdióba minden áram még a fűtés is
Mentünk egy kört este mindenhol villogó autók rendőr katasztrófa védő polgárőr stb stb. A stúdiótól számítva kb 30m szintkülönbség felett minden tiszta jég volt Gödöllő felé a fák leszakadva kitörve a vezetékeken annyi jég volt azt hittem Alaszkába vagyok. éjfél körül adtak annyi áramot hogy egy 60w-os izzót mintha elemmel táplálnál úgy világított.
Jut eszembe,a szomszéd asszonynak is van egy ilyen Fég parapetes kazánja a konyhaablak mellett,és még van két gáz konvektora is.Csak azt nem értettem minek ennyi egy 25(!)négyzetméteres lakáshoz?Igaz ő is már így vette a lakással.
hallod... Gondolkodom, hogy valami garis cuccra cseréljem a lapost, és régóta tetszik az Asus t100-as még úgy is érdekes lehetne, hogy veszek egy monitort, bill/egeret és ha kell a kijelző munkához, hogy nagy legyen akkor az is meglenne. Hiába 2gb ram, azt néztem, h a win8 hihetetlenül jó erőforrás-menedzsmenttel rendelkezik, fél gigán is meglepően gyors, szal itt csak elég a kettő. Plusz nem kéne a billentyűzethez sem csatolgatni ha épp csak tartalomfogyasztok. A másik egy thinkpad t500, a nomrálisabb képarányú, lenne is egy év garival újszerű, csak ott fejleszteni kell ramot még, meg egy SSD-t is bedobnék, szal árban egész közel kerülnének, és mégicsak közel tíz év van köztük. Vélemény? (plusz el kéne adni a régit, egy packard bell easynote TM81 )
Van eladó pálinlád? Kén kicsit karácsonyra venni...
kérdezd meg :
Eladja ?
Basszameg este 19-03 nem volt áram mogyoródón a stúdióba minden áram még a fűtés is
Mentünk egy kört este mindenhol villogó autók rendőr katasztrófa védő polgárőr stb stb. A stúdiótól számítva kb 30m szintkülönbség felett minden tiszta jég volt Gödöllő felé a fák leszakadva kitörve a vezetékeken annyi jég volt azt hittem Alaszkába vagyok. éjfél körül adtak annyi áramot hogy egy 60w-os izzót mintha elemmel táplálnál úgy világított.
http://www.mnb.hu/Root/MNB/Ban...
Kiégett a tüztér is, ugy, hogy egy használható valamit készűléket keresek