Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boldog névnapot Feribá
Hello! Köszi a meghívást,lehet lenèzünk!
Szia.Szombaton este buli a sörözőben.Ha van kedvetek gyertek ki.
Feribá szombat délelött otthon leszel?
Szép napot mindenkinek
reggelt
Nekem van felesleges fali parapettes vizmelegitős cirkóm is elcserélhetnénk .
Nem vagyok senkire dühös ,majd jövőhét hétfőn főzetem ki,lesz tiszta alma(delicsesz almából) és tiszta körte pálesz
Megkérdeztem,az csinálja neki a meleg vizet!Fűtőkazán meleg vizet,nem semmi!Gázbojlert nem mertek bekötni a kéménybe,így oldották meg.
Thinkpadom van nekem is, mondanám, hogy jó, de pont most xart be váratlanul... de sokat kibirt.
Sziasztok
Kire.vagyol máá ilyen dühös?
Van eladó pálinlád? Kén kicsit karácsonyra venni...
Hali Gyulus
kérdezd meg :
Eladja ?
Hali
napokat!
reggelt.

Basszameg este 19-03 nem volt áram mogyoródón a stúdióba minden áram még a fűtés is

Mentünk egy kört este mindenhol villogó autók rendőr katasztrófa védő polgárőr stb stb. A stúdiótól számítva kb 30m szintkülönbség felett minden tiszta jég volt Gödöllő felé a fák leszakadva kitörve a vezetékeken annyi jég volt azt hittem Alaszkába vagyok. éjfél körül adtak annyi áramot hogy egy 60w-os izzót mintha elemmel táplálnál úgy világított.
A jó minőségű canabis előállításához kell a meleg.
Jut eszembe,a szomszéd asszonynak is van egy ilyen Fég parapetes kazánja a konyhaablak mellett,és még van két gáz konvektora is.Csak azt nem értettem minek ennyi egy 25(!)négyzetméteres lakáshoz?Igaz ő is már így vette a lakással.
hallod... Gondolkodom, hogy valami garis cuccra cseréljem a lapost, és régóta tetszik az Asus t100-as még úgy is érdekes lehetne, hogy veszek egy monitort, bill/egeret és ha kell a kijelző munkához, hogy nagy legyen akkor az is meglenne. Hiába 2gb ram, azt néztem, h a win8 hihetetlenül jó erőforrás-menedzsmenttel rendelkezik, fél gigán is meglepően gyors, szal itt csak elég a kettő. Plusz nem kéne a billentyűzethez sem csatolgatni ha épp csak tartalomfogyasztok. A másik egy thinkpad t500, a nomrálisabb képarányú, lenne is egy év garival újszerű, csak ott fejleszteni kell ramot még, meg egy SSD-t is bedobnék, szal árban egész közel kerülnének, és mégicsak közel tíz év van köztük. Vélemény? (plusz el kéne adni a régit, egy packard bell easynote TM81 )
Sziasztok jelképes 1000ft-ért eladó 4db kipufogó hollander.Érd:zoli_motor@freemail.hu
A gáz csak már mint tartalék,holnap megyek venni hozzávalót
Kiégett a tüztér is, ugy, hogy egy használható valamit készűléket keresek