Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egészségedre!
Én már ittam egy sörikét.
Áááá nem iszákos,mint az apja. Kaja nagy kanállal,süti hegyek.
Egészségetekre!
Isten éltesse! Akkor buli volt.Volt sör bor pálinka?
Talán motorozni voltál?
Sokat dolgoztam ma. Lecseréltem a fagyállót a Vicusom Twingijébe,téliesítettem a kisházat,tegnap össze húztam a rengeteg falevelet és el is égettem. Hamar elment a hétvége. Megint öt nap robot amíg lehet lazítani egy kicsit.

Ma tartottuk a nagyobbik lányom születésnapját is.

Na akkor melegedjünk 1 kicsit
Mi ujság?Eltüntél két napra.
amúgy elektronikás vagyok áram el látással nekem se lesz gond
pont ilyesmire gondoltam én is így azután hogy nem találtam semmit illetve gondoltam olyanra is hogy 1-ik csavar helyére 1 hosszabbat és már van felület ami fixen tud tartani, a többi képzelő erő feladata miből meg hogyan a tartót
köszi szépen akkor nem is lövöm tovább az időt hogy találjak.
Csak viccelek.
Sajnos a kormányon nincs hely semmilyen tartónak.Én a plexi tartó keretjére tettem egy laposvasat,a kormány felett ível keresztül.Erre tettem fel a GPS tartóját.
Mivel műszerész vagyok,nem volt gond egy 5.Voltos tápot készíteni hozzá.
javítsam ki?
Véletlenül azt írtad alá, hogy a barátokkal...
Kösz Fijjug!

Az egyik képet az a két rossz arcú ott szédelgő lerontja, de a többi elmegy
mm itt sem találtam olyant ugye fzr-nek a kormányán 1 deka cső sincs amihez hozzá tudnám erősíteni vagyis van de azt elfoglalja a kapcsolók hada. emiatt is voltam gondba, mert találni találtam csak nekem nem olyan kell amit olyan cső kormányra kell hanem akármi más megoldás jó.
de azért köszönöm a segítséget, respect

Jó kis moci
Azt nem is fogja
Nyomtam egy like-t. Ábrusnak is biztos fog tetszeni.
Nem pucoltam le, csak az elejéről a bogarakat... ilyen tiszta volt a blokk, mikor megvettem szóval az előző gondos tulaj érdeme
Viszont nem szórja (még) az olajat sehol.