Sokat dolgoztam ma. Lecseréltem a fagyállót a Vicusom Twingijébe,téliesítettem a kisházat,tegnap össze húztam a rengeteg falevelet és el is égettem. Hamar elment a hétvége. Megint öt nap robot amíg lehet lazítani egy kicsit.
Ma tartottuk a nagyobbik lányom születésnapját is.
pont ilyesmire gondoltam én is így azután hogy nem találtam semmit illetve gondoltam olyanra is hogy 1-ik csavar helyére 1 hosszabbat és már van felület ami fixen tud tartani, a többi képzelő erő feladata miből meg hogyan a tartót
köszi szépen akkor nem is lövöm tovább az időt hogy találjak.
Sajnos a kormányon nincs hely semmilyen tartónak.Én a plexi tartó keretjére tettem egy laposvasat,a kormány felett ível keresztül.Erre tettem fel a GPS tartóját.
Mivel műszerész vagyok,nem volt gond egy 5.Voltos tápot készíteni hozzá.
mm itt sem találtam olyant ugye fzr-nek a kormányán 1 deka cső sincs amihez hozzá tudnám erősíteni vagyis van de azt elfoglalja a kapcsolók hada. emiatt is voltam gondba, mert találni találtam csak nekem nem olyan kell amit olyan cső kormányra kell hanem akármi más megoldás jó.
de azért köszönöm a segítséget, respect
Nem pucoltam le, csak az elejéről a bogarakat... ilyen tiszta volt a blokk, mikor megvettem szóval az előző gondos tulaj érdeme
Viszont nem szórja (még) az olajat sehol.
Én már ittam egy sörikét.