ez az pár évet biztos kihúz, de érdemes keresgélni... 120-at nem költenék FÉG-re (ill. ha Kalashnyikovot vagy Dragunovot újban lehetne venni, arra igen )
Na akkor ez most kimarad/Ami fontosabb:Autó vizsga javításokkal 120 ezer. Gáz cirkó beszart,kb ugyan annyi.A vegyeshez szén + fa kel .
Aztán jön a karácsony,meló már nincs --miből ?
Sose volt jó, mikor az összesfé hardwarerre jó volt egy oprendszer. Pont mint a 4évszakos gumi. Nem jó mindenre, hanem inkább semmkre. Az áj eszközökbe az a jó, hogy a hw és a sw össze van hangolva.
Nekem is voltak ilyen misztikus dolgok, sőt az Overmaxon most is vannak
Aztán, mikor tavaly elkezdtem használni egy új iPad-ot, megszűntek azzal a legkisebb probléma se volt, hetente kellett töltenem, az Over-t meg kétnaponta és sokkal szarabb a képe is.
Árarány 3:1 szóval xarból nem lehet várat építeni
Nekem a Cocorde 4.2.2 Jelly Bean rendszerrel van gondom.Hiába van feltelepítve a Flash Player,aFirefox sokszor lefagy és kilép ha videót akarok nézni.Unom már hogy kétszer-háromszor kell újra indítani a foxot egy video megnézéséhez.Viszont a Navonnal nem volt ilyen gond,(4.2!)csak azzal sokára tölti be.Na ez a relytély,nem a Bermuda.
Ja, javítás: a legtöbb ilyen kis kütyü roncsolással bontható csak.
Tudom, tele a tyúb ilyen "melegített kés" szintű szétszedésekkel, de én azokat kihagynám
Ezt a legtöbben nem tudják, de a garancia nem ruházható át... magyarul a vásárló kapja, és csak ő jogosult garanciális igényt benyújtani. Ha eladja, a 2. vevőt jogosan hajthatják el a faxba, ha reklamál
Ez az apróbetűs részben van
persze eddig fajulni csak nagyon vitás esetben szokott a dolog, a bolt intézheti a garit, ha akarja (megéri neki) és ha van szabályos garlevél.
Ja, és csak Te nem tudod javítani
Én még mindig a saját kezemmel javított nexus 4et használom nagy megelégedéssel.
A múlthéten érkezett rá a lollipop android
Amit Sanyi írt, használtan van 30ér. (WayteQ xTAB 100qcr)Az elég jó, ha még van hozzá gar. Vagy lenovo a3600 újonnan 27ér(quad proci 1G ram)
Esetleg szintén használ nexus 7 ( 2.gen). Az is már 50 alatt.
Nem tudom, nem láttam még olyat, a neten is alig találtam róla... az az igazság, hogy annyi féle van ezekből.
A magam részére inkább Samsungot, Asust, Dellt, Sonyt vennék, vagy valamelyik iPadet
Ami most van, az egy 4 magos Overmax 10" tavaly még 50 volt, de közel nem megy olyan szépen, mint egy Samsung Galaxy Tab igaz, az 100 körül van.
Ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy hiába a sokmagos proci, meg a sok ram, a noname gépeknél a márkások sokkal szebben mennek úgyhogy én inkább vennék egy gyengébb Samsungot, mint valami erős kínai csodát (ugyan annyiért)
Megnéztem a két nagykerben, ahova járok, de ott sajna 30 alatt nincs semmi
Helyedben körülnéznék Media Marketben, vagy hasonló nagy boltban, ott se kapsz csúcsgépet, de legalább a garancia rendezett lesz.
Aztán jön a karácsony,meló már nincs --miből ?
Aztán, mikor tavaly elkezdtem használni egy új iPad-ot, megszűntek
Árarány 3:1 szóval xarból nem lehet várat építeni
Tudom, tele a tyúb ilyen "melegített kés" szintű szétszedésekkel, de én azokat kihagynám
Ez az apróbetűs részben van
persze eddig fajulni csak nagyon vitás esetben szokott a dolog, a bolt intézheti a garit, ha akarja (megéri neki) és ha van szabályos garlevél.
Én még mindig a saját kezemmel javított nexus 4et használom nagy megelégedéssel.
A múlthéten érkezett rá a lollipop android
De aki bekockáztatja, jól is járhat akár...
Esetleg szintén használ nexus 7 ( 2.gen). Az is már 50 alatt.
A magam részére inkább Samsungot, Asust, Dellt, Sonyt vennék, vagy valamelyik iPadet
Ami most van, az egy 4 magos Overmax 10" tavaly még 50 volt, de közel nem megy olyan szépen, mint egy Samsung Galaxy Tab
Ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy hiába a sokmagos proci, meg a sok ram, a noname gépeknél a márkások sokkal szebben mennek
Helyedben körülnéznék Media Marketben, vagy hasonló nagy boltban, ott se kapsz csúcsgépet, de legalább a garancia rendezett lesz.
Mindjárt nézek valamit, ami talán elmegy még.
előtte jelezz !