Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez az pár évet biztos kihúz, de érdemes keresgélni... 120-at nem költenék FÉG-re (ill. ha Kalashnyikovot vagy Dragunovot újban lehetne venni, arra igen )
20onpárért láttam neked a cirkóba hőcserélőt... mindjárt keresem
Na akkor ez most kimarad/Ami fontosabb:Autó vizsga javításokkal 120 ezer. Gáz cirkó beszart,kb ugyan annyi.A vegyeshez szén + fa kel .
Aztán jön a karácsony,meló már nincs --miből ?
Sose volt jó, mikor az összesfé hardwarerre jó volt egy oprendszer. Pont mint a 4évszakos gumi. Nem jó mindenre, hanem inkább semmkre. Az áj eszközökbe az a jó, hogy a hw és a sw össze van hangolva.
Nekem is voltak ilyen misztikus dolgok, sőt az Overmaxon most is vannak
Aztán, mikor tavaly elkezdtem használni egy új iPad-ot, megszűntek azzal a legkisebb probléma se volt, hetente kellett töltenem, az Over-t meg kétnaponta és sokkal szarabb a képe is.
Árarány 3:1 szóval xarból nem lehet várat építeni
Concorde
Nekem a Cocorde 4.2.2 Jelly Bean rendszerrel van gondom.Hiába van feltelepítve a Flash Player,aFirefox sokszor lefagy és kilép ha videót akarok nézni.Unom már hogy kétszer-háromszor kell újra indítani a foxot egy video megnézéséhez.Viszont a Navonnal nem volt ilyen gond,(4.2!)csak azzal sokára tölti be.Na ez a relytély,nem a Bermuda.
A gps-em is Navon,azon kívül hogy egymagos és netre lassú,kifogástalan.
Semmiféle navont ne vegyetek! Nekem olyan van. Szoftver,töltő csati problémás mind. Bármi mást csak navont ne.
Esetleg van valakinek valami tippje hogy honnan lehet FZ 750-re plexit szerezni emberi áron? o.O 80-90 ezerért nem kell utángyárott :D
Navon Platinum 3-tablet van 10-collal bruttó 29900-ért.Laci ezt nagykerből még tudod faragni.Hátránya hogy gyenge a procija.
10-collos az 27000-nél kezdődik,de ott még gyenge a hardver.Nekem 8collos Concorde van a Sanyi féle kiépítéssel,ez most 10.1 colloal 46900 péz.
Ja, javítás: a legtöbb ilyen kis kütyü roncsolással bontható csak.
Tudom, tele a tyúb ilyen "melegített kés" szintű szétszedésekkel, de én azokat kihagynám
Ezt a legtöbben nem tudják, de a garancia nem ruházható át... magyarul a vásárló kapja, és csak ő jogosult garanciális igényt benyújtani. Ha eladja, a 2. vevőt jogosan hajthatják el a faxba, ha reklamál
Ez az apróbetűs részben van
persze eddig fajulni csak nagyon vitás esetben szokott a dolog, a bolt intézheti a garit, ha akarja (megéri neki) és ha van szabályos garlevél.
Ja, és csak Te nem tudod javítani
Én még mindig a saját kezemmel javított nexus 4et használom nagy megelégedéssel.
A múlthéten érkezett rá a lollipop android
A Sanyiféle az olx-en 29, és még garos 9 hónapig.
Ilyesmit nem veszek használtan... no gar, javítani meg nem lehet
De aki bekockáztatja, jól is járhat akár...
Amit Sanyi írt, használtan van 30ér. (WayteQ xTAB 100qcr)Az elég jó, ha még van hozzá gar. Vagy lenovo a3600 újonnan 27ér(quad proci 1G ram)
Esetleg szintén használ nexus 7 ( 2.gen). Az is már 50 alatt.
Nem tudom, nem láttam még olyat, a neten is alig találtam róla... az az igazság, hogy annyi féle van ezekből.
A magam részére inkább Samsungot, Asust, Dellt, Sonyt vennék, vagy valamelyik iPadet
Ami most van, az egy 4 magos Overmax 10" tavaly még 50 volt, de közel nem megy olyan szépen, mint egy Samsung Galaxy Tab igaz, az 100 körül van.
Ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy hiába a sokmagos proci, meg a sok ram, a noname gépeknél a márkások sokkal szebben mennek úgyhogy én inkább vennék egy gyengébb Samsungot, mint valami erős kínai csodát (ugyan annyiért)
rendben!
Laci a Lazer 10.1-ről mi a vèlemènyed?
Megnéztem a két nagykerben, ahova járok, de ott sajna 30 alatt nincs semmi
Helyedben körülnéznék Media Marketben, vagy hasonló nagy boltban, ott se kapsz csúcsgépet, de legalább a garancia rendezett lesz.
OK, Feri, de azt kár megvenni, mert nem tudja használni.
Mindjárt nézek valamit, ami talán elmegy még.
Robesz
előtte jelezz !
Jó aki megteheti.Nekem a mostani kiadások mellett erre fútná már csak ,vagy a semmire .