Az én akksim is hulla de eddig aksitöltövel meg kis szerencsével indult.
Ujjat kell vennem de már tavaszig nem érdemes,habár lehet tavasszal is azt veszem amit most vennék.Mert ez nem olyan mint a kenyér nem friss amit veszel.
Ezekkel a gyertyákkal vettem Ha kiszedem öket mindig másokat teszek bele a régiek közül,de nem tudom miért gondolom mert eleget pihentek munkára fogom öket
Igazad van,mert bikázáskor utoljára teljesen ráhuztam a gázt és akkor beindult persze felpörgött mint állat.Meg is ilyedtem nemhogy hidegen tökiggázzal indult és tönkreteszek valamit mert még nincs olajzás ilyenkor.
Azért nem indul, mert a gyenge akksi miatt lassan forog, leesik a fesz, és nincs elég a gyújtásra... aztán mire rákötöd az autó akksit, addigra lezabál
Ilyenkor gyertya kiszedés helyett próbáld full gázon indítani, hátha...
itt vagyok Pécsett, arra gondoltam, elhívom Sanyát egy jó kis motor mustrára, de aztán mondták, hogy ma hóttok napja, és closed minden sajna, én nem követem, mikor van munkanap meg ilyenek
Holnap meg vasárnap, akkor sincs nyittva a kereskedés motornézés kimarad.
https://www.google.hu/search?q...
s_kawasaki/
bocsi rossz link
Ujjat kell vennem de már tavaszig nem érdemes,habár lehet tavasszal is azt veszem amit most vennék.Mert ez nem olyan mint a kenyér nem friss amit veszel.
asaki/
Ilyenkor gyertya kiszedés helyett próbáld full gázon indítani, hátha...
Mitől ilyen rozsdás? Olyanok a gyertyák, mintha egy 30 évet a pajtában töltött akármiből szedted volna ki.
Holnap meg vasárnap, akkor sincs nyittva a kereskedés