Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A legjobb áron ez van de még így is kegyetlenül sok.
(GW-hoz vettem innen ezt-azt, korrekt társaság)
A bontott karbisorral viszont nem versenyképes egyik sem.
Ha lehet is akkor is drága.
Éneklő-táncoló szamár kész.
egy r1 áráért
Jó éjt!
Szegény Ümi! De ha kicseréli ezeket a motyókat,lesz egy jó kis motorja.
Ha ezeket megcsinálod,szárnyalni fog a paripa!
Ez szívás! És a membránok se jók. Ehhez lehet csak membránt kapni külön is ugye?
A betyárját! Ez aztán a gondozásmentes.
Megyek forrasztok egyet mert ma még meg kell javítanom egy éneklő-táncoló szamarat is.
Nagyon rendben levőnek találtam egyébként.
értem
Át nem, csak meg. Nem volt vele semmi baj ahogy tudom.
sszeeegény Zümi
Thomasnak előzmény.
jaah. aszittem átnézted neki.
Kedves Tom.
Nekem ahhoz a géphez eddig annyi közöm volt hogy hallhattam a hangját, amikor a kedves hercegnősérós kis hölgyike meglátogatott vele.
Vittem volna,de mikor felhivtam már látatlanba hengerfejleszedés uj szelepek stb meg 150-200 ezerröl beszélt.Gondolhatod hogy elvette a kedvem.
Most azon gondolkodtam hogy mitől válhat ilyen lággyá és nyúlóssá a gumi. (kivettem két "O" gyűrűt és azok is ugyanilyen állagúak)
Ugye kérdeztem hogy milyen benzin van benne mert rémes szaga van, erre kiderült hogy Shell 100-as. Megfordult a fejemben hogy ugyan annak az összetételét nem ismerem de lehet hogy van benne valamilyen összetevő ami a régi gumialkatrészeket esetleg megtámadhatja.
Ha igen az baj, mert mikor vettem le a tankot akkor láttam hogy a tank alján levő csap alól is szivárog a benzin (ott is gumitömítés van tehát azzal is történhetett valami, viszont utána meg az AC következik, amiben szintén gumialkatrészek vannak.
Emlékszem hogy amikor a Goldwingot vettem, abban vagy két éve állott benzin volt (és ultrabüdös) mivel azt sem használták már régóta.
Annak is ki kellett cserélnem az összes gumialkatrészt a karbikban mert ugyanilyen kutya állapotban voltak.
Meg az is lehet hogy a karbi feliratából látva ez is egy bontott sor, ami lehet hogy évekig állt a polcon valahol és kiszáradtak a gumidolgai, majd újra benzint kapva elkezdett kirepedezni és szétmállani.