Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Néztem a manualt 3,5 írt,de kb 3,8-at öntöttem bele,de valószínűleg a szintjelző nem mutat jól
Hát igen, a jó BMW blokk sokat bír a többi rész meg filléres.
Sztem sokáig. Van ismerős,aki még bontatlan dieselel (Kombi zöldséges autó)500000km ment vele,és utána még eladta.
Nem tudom, Sanya, az omi meddig birta volna, ha nem két évente csavarsz bele 3000-t, hanem 2 hetente.
Az a kérdés hogy mennyi olajat öntöttél bele.
Lehet hogy nem a saját nívópálcája van benne de az is lehet hogy a szintjelző hülyéskedik. (az olajteknőben van és kerülhet bele olajsár)
Ábrus,van egy olyan jelenség az R19-nél ,hogy a nívó pálca max fölé 1-2 mm-rel töltöttem az olajat,de az olajszínt mutató csak félig megy föl ,rossz lehet a gomba?
Hát igen,csak most néztem meg jobban a képeket,s csalódást kell hogy okozzak Ádámnak,mert én erre gondoltam
Ócsó fenntarthatóság és ócsó ár ,vagyis BMW
Egyébként tényleg jól néz ki.
Hát, pedig akkor valahogy úgy néz ki hogy vannak az igazi hárlik, meg van ez az egyetlen fajta szegényeknek szánt 750-es modell.
Na de kérlek!
Ez az ideológiák harca, hogy lehetne ezt annyiban hagyni?
(miközben tökéletesen ismerjük egymás véleményét a kérdésről mivel kitárgyaltuk már sokszor és ez így van jól )
Hali. Rárepülök
Igen az,jámbor mackó.
Nekem volt BMW-m 2 is,és nem ezek a kis pöcsköszörűk mint nektek. És rendszeresen használva is volt mind a kettő. Volt egy 535i,és volt a 750i.

Az 535 BMW-vel németországba jártam annó,kb kétheti rendszerességgel. Sokat ment.

De nekem még 1x nem lesz,legalábbis mostanság. Nekem annyira nem jött be.

A 7-es szervizelés horror,otthon nem elvégezhető rendesen. Az 5-ös meg semmivel sem volt jobb mint az Omega. Sőtt! Az Omega sokkal kényelmesebb,van olyan felszereltség,és sztem sokkal jobb kocsi. Ez az én privát véleményem,le lehet hurrogni. Nekem legalább volt mind a kettő,és nem egy évig használtam.
Csöcsöket a műmájerbe kéretik tologatni.

Amúgy tényleg jó kis didkó
Ú ,de jó féle
Kingáé
ÁÁÁÁÁÁÁ szerintem hagyd a fenébe,hiába írod le már kb 7-re akkor sem fogják megérteni mit akarsz leírni
Sziasztok!
Ez az egyetlen típus a Harley-től ami tetszik ,a többit ocsmánynak tartom
Hali Ümi
Vedd meg ami kel a szám.géphez

Ma reggel vettem a Lidl-ben motorponyvát, 3000 Ft-ért. Az "L"-es beborítja az egész motort 42 L-es dobozzal együtt (lehet, hogy az "M"-es is jó lett volna). Miért érdekes ez? Mert vagy 9-10 ezer körül vannak, vagy kicsik, vagy szakadnak. Ez viszont, jónak néz ki és olcsó. Egy gondal kevesebb.
Kajak csávó, de elég jámbornak néz ki
Van itt jobb is.
Másoknak meg egy csimpánz. Ebből kiderül valami?