Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, így már rendben vagyunk.
tessék parancsolni
anyulontul.blog.hu/2014/10/26/mosolyos_vasarnap_272
ugyan már
voltam egy kört motorozni.
miután fél órába telt beinditani:gyertya ki gázlámpa,kiégettem,drótkefe,összeraktam,nem indult,autótol áram és nagy nehezen negyedik próbára beindult
Gyereklány.
Itt is jó idő van.
Jó reggelt!Hétágra süt a napocska.
gingergirls.blog.hu/2014/10/21/hello_ketty
pörgős reggelt
Helyes.
Majd ha engedem neki Itt van nálam a garázsban ha jönne valaki megvenni majd nem adom a garázskulcsot
Ne már. Eladja a 12-est,vagy mellé szeretne valamit?
Áááá Zsóti nem olyan. Kemény legények vagytok mind a ketten.
Múltkor a Badacsonyi hegyre sem tudtunk fel menni csak félig mert othon felejtette a kampósbotját
Keveset motorozunk és sokat dolgozunk Zsoti motort keres (valami nyugdíjas félét) nem bírja már a tempót . Sajnos kiöregedett már belőle
Zsótival nyomjátok! Fasza! Amúgy mi újság?
Üdv ! Faszt vitatkoztok itt motorról a jobbak már döngölőgéppel nyomják Nehéz és jól fekszi a kanyart
Én is rádobtam idén egy 100ezret a Frére. Féktárcsák,betétek,2db új trafó most jön. Remélem jövőre nem futok bele ilyen dolgokba mint idén.

Szeretnék vele messze elmenni hiba nélkül.
04:45 Fót. Mogyoród-Fót látótáv 2 fehér útválasztó vonal. Azt hiszem nálam átíródott az extreme motorozás fogalma.
Még annyit hogy a motor hibái és állapota azért lett "publikálva" mert mikor Ümi87 fórumtárs (aki szintén Sanyi) elhozta, megkérdeztem (mint mindenkit) hogy feltehetem-e a dolgait a fórumra vagy maradjon közöttünk, azt válaszolta hogy akármit is találok azt persze tegyem fel, hátha hasznos lesz a többieknek is.
Erről van szó / Ilyen egy jó hozzá állás!