Ami mint általában vagy igaz vagy nem, mert olyat csinálunk amilyet akarunk/nekünk tetszik.
Persze Kovács Úr meg 25 évente csak Volkswagent vesz.
Mondtam már hogy megértem hogy azt szeretitek, mint már itt is sokszor leírtam, én sem vagyok ellene, csak nekem nem a világ legjobb autója.
Én is vettem elég sokat amit nem bántam meg, viszont volt amelyiket meg igen. (legutóbb néztem bmw-ket is de nem vettem meg egyiket sem mert ennyiért csak sz&r állapotúakat találtam )
Ami meg az utolsó mondatot illeti: pont az ilyen égbekiáltó ökörségektől tudok a falnak menni.
Látod, mi is felvallaljuk Csövivel a választásunkat bármikor
En, mikor vettem ezt, eleg sok mindenből valaszthattam volna, es megse bantm meg utolag.
Egyébként a márkát elhagyok a legkevesebben a BMW és Lexus tulajok.
Ha olyan fene igényes lennék akkor nem jártam volna 105-ös skodával meg 72-es Opel Kadettel pl. a Mitsubishi után. (nem szükségből)
Az igényességről csak annyit hogy mikor azt látom hogy valamit sztárolnak hogy mekkora nagy jóság és a hibákat meg úgy állítják be hogy ettől ez még jobb akkor józan ésszel nehéz ezt felfogni.
Az öreg amcsi (meg a többi) vasakat azért szeretem mert egyszerűen tetszenek de én sosem állítottam azt hogy azok mennyire jók vagy jobbak másnál. (asszem ez a nemmindegy )
A pözsóval kapcsolatban meg arról feledkezel meg hogy én nem úgy mentem autót venni hogy most olyat veszek amit szeretek, hanem kellett vennem egyet adott keretek között (és időn belül) max. 5-600e-ig.
Itt is leírtam annak idején hogy néztem mindenfélét (még multiplát is) pedig még nem is vettem semmit. aztán kellett autó és megvettem ezt.
A megbánásról meg annyit hogy én az bántam meg hogy eladtam a rönót, holott még évekig gondtalanul használhattam volna és megmaradt volna egy rakás pénz, másrészt én fel mertem vállalni mindenki előtt nyíltan hogy igen, ez nem volt jó választás. (és nem gyártottam hozzá ideológiát)
Ha már ilyen fene igényes vagy, akkor miért tetszenek az öreg amcsi vasak, amik legendásan szarok, es a belső tükörben latni, hogy tekeredik a kasztni kanyarban...
Szoval az elfogultsagot nehez kizarni, persze en is az vagyok, mert 24 éve van autóm, ebből 12 ev BMW volt, es 1 pillanatra se bantam soha (nem ugy mint te a pezsót )
Szó sincs újról. Kortársakról beszélek. 1,4-1,5M körül 2007-ben meg nem kimondottan a lelakottakat adták.
De valóban nem is érdekes, ha valakinek az a kedvenc azt kár is vitatni, nem vagyunk egyformák.
Persze Kovács Úr meg 25 évente csak Volkswagent vesz.
Mondtam már hogy megértem hogy azt szeretitek, mint már itt is sokszor leírtam, én sem vagyok ellene, csak nekem nem a világ legjobb autója.
lamaszeme.blog.hu/2014/10/29/nem_egy_feneketlen_verem_ez_a_blo
g_az_mar_biztos_d
Ami meg az utolsó mondatot illeti: pont az ilyen égbekiáltó ökörségektől tudok a falnak menni.
En, mikor vettem ezt, eleg sok mindenből valaszthattam volna, es megse bantm meg utolag.
Egyébként a márkát elhagyok a legkevesebben a BMW és Lexus tulajok.
Az igényességről csak annyit hogy mikor azt látom hogy valamit sztárolnak hogy mekkora nagy jóság és a hibákat meg úgy állítják be hogy ettől ez még jobb akkor józan ésszel nehéz ezt felfogni.
Az öreg amcsi (meg a többi) vasakat azért szeretem mert egyszerűen tetszenek de én sosem állítottam azt hogy azok mennyire jók vagy jobbak másnál. (asszem ez a nemmindegy
A pözsóval kapcsolatban meg arról feledkezel meg hogy én nem úgy mentem autót venni hogy most olyat veszek amit szeretek, hanem kellett vennem egyet adott keretek között (és időn belül) max. 5-600e-ig.
Itt is leírtam annak idején hogy néztem mindenfélét (még multiplát is) pedig még nem is vettem semmit. aztán kellett autó és megvettem ezt.
A megbánásról meg annyit hogy én az bántam meg hogy eladtam a rönót, holott még évekig gondtalanul használhattam volna és megmaradt volna egy rakás pénz, másrészt én fel mertem vállalni mindenki előtt nyíltan hogy igen, ez nem volt jó választás.
Szoval az elfogultsagot nehez kizarni, persze en is az vagyok, mert 24 éve van autóm, ebből 12 ev BMW volt, es 1 pillanatra se bantam soha (nem ugy mint te a pezsót
De valóban nem is érdekes, ha valakinek az a kedvenc azt kár is vitatni, nem vagyunk egyformák.