Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mélyrehatóbb tapasztalatom nincs velük bár egyszer összeveszem egy kínai nővel a józsefvárosi piacon mert bénán adott vissza és még neki állt feljebb.
Sanyám kép kell a beltérről is.
Lássák hogy nincs szétülve az ülés, nem szakadt a kárpit a ki-beszállástól és hogy belül is szép.
Ja,amúgy Jó estét mindenkinek
Szerintem meg nem mindenki olyan hülye hogy megvegye a dojcs bmw-t ugyanennyiért.
Már épp elég sokan qrtak rá az utóbbi években hogy tudják: az ilyen árú és korú bmw nagyon sokban lesz ha hozzá kell nyúlni, és hozzá kell mert már a hazaút sem biztos hogy hibamentes lesz.
ÁÁÁÁÁ én nagyon imádom az ázsiai csajokat
Elvileg freki váltó,e nélkül nem tudnánk telefonálni,ilyeneket gyártunk az Ericsson cégnek http://hu.wikipedia.org/wiki/E...
Persze, mer eggyik se ér többet. Aki nagy böhöm batárt akar, az megvesz ugyanennyiért egy levedlett dojcs béjjemvét. Ez a magyar helyzet sajnos.Az a ritkább ha valaki nem így gondolkodik.
Ezt szerintem csak maxi ismerősnek tudja majd eladni aki azért veszi, mert kifizeti a tudomhogyhonnétvanéskitől felárat.
ilyeneket gyártunk csak a modernebb verziókat,az egyik tipust 182 csavar fogja össze
Szerintem meg ennyi az ára. (pözsót sem tudnám ennél drágábban eladni pedig az még fiatalabb is)
akkor durva döbbenet
Ez valami döbbenet!
Durva
Tök olcsón adja
Mer ezekbe még vót anyag! (az a yamaha tényleg ronda)
Ez a kedvencem, 10:46-tól.
http://youtu.be/apR7wX4QHxI
Garázsban megpenészesedett, dohos belsejű Omegát valaki?
Én nem értem, mért izgultok többen is az ilyen öreg pusztulatokra...
Csövi is amit belinkelt, Yamaha, hát nekem az is ronda volt.

Ilyen volt 1 barátomnak, azt mondta, autókkal még nem xopott annyit összesen, mint ezzel, pedig nepper volt, értett hozzá, mégis megszítta nem kapott hozzá semmit, azt is 3x áron.
Sztem menne a hajam színéhez.
aha.
Nem, valami mikrohullámú erősítő, kint voltam a hulladékos haveromnál, és guberáltam mert megteccett a külső doboza (az használható lesz nekem)
Belül van két ilyen modul, újonnan sztem egy Yamaha R1 ára volt a cucc egy évtizede, még mai szemmel is hájtechnek néz ki.
Hali
Nem neked való!

Bár az egyik elég csini és saját kis sütibiznisze van.
Aztán minek? Hogy ezzel tartsd fel a forgalmat?
Nem, de most épp a "beszélj magadról és másokról" téma van és itt ugye épp erről van szó. (nem írok vissza egyiknek sem, nem hülyítem őket)
Egyébként mi ez, hőcserélő?