Eddig a 62.-nél tartok az ezerből amit kidobott nekem a kereső.
a kínaiak és a thaj csajok többnyire szépek, van egy kazal fülöp szigeteki de azok nem nagyon tetszenek.
Mondjuk a keresőben a regeléskor csak az ázsiaiakat adtam meg.
Mondanám hogy nézek neked is de tudom hogy hiába tenném. (pedig láttam egy fülöp szigeteki csajt aki a súlyhatár igényt 65-150 kg közé írta és minden mindegyre állított )
Találtam neked is egyet mivel az adrián már kiismertem az ízlésedet.(nem lenne gond vele, minden elvárását mindegyre állította )
Lehet hogy még az asszony is megbocsátaná.
Mit szóltok hozzá, találtam magamnak egy ilyet.
Az oldal szerint mindenben egyezik az ízlésünk és szerintem az asszony is rábólintana.
Lehet meg kéne venni.
Nemannyira akarok mindent a saját nevemre és címemre kérni, mert egyrèszt egyszer megunhatja a nav, hogy mindenkinek én rendelek és megszekszuálja a szám+ úgy nekem kell a postást várni, meg szaladni a postára, mert nyílván nem voltam otthon, illetve a haverod várni aki a melóhelyemre jön ahol pedig nem nézik jó szemmel. Küldj el mindent mailbe, és megrendelem. Te meg majd elutalod.
a kínaiak és a thaj csajok többnyire szépek, van egy kazal fülöp szigeteki de azok nem nagyon tetszenek.
Mondjuk a keresőben a regeléskor csak az ázsiaiakat adtam meg.
Lehet hogy még az asszony is megbocsátaná.
Az oldal szerint mindenben egyezik az ízlésünk és szerintem az asszony is rábólintana.
Lehet meg kéne venni.
Vége a melónak.