Azért írtam ezt a posztot hogy lássam hogy ti is tapasztaltatok-e hasonlót.
Kipróbáltam pár társkeresőn néhány kínai lányt de úgy tűnik, hogy a hátrányok jelentősen felülmúlják az előnyöket. Ez volt a tapasztalatom:
Hátrányok:
- a kínai barátnő elvája hogy mindent én fizessek. (ő meg elkölti a pénzét saját magára: iPhones, MacBooks,stb.)
- extrém tapadós. A hét 24 órájában mellettem akar lenni, semmi időm sincs magamra.
- pár hét után már erőlteti a házasságot és a gyerekvállalást
- abszolut nem érdekli a tanulás vagy az olvasás, max.talán a weibos baromság (kínai fészbúk/twitterféle oldal) így értelmesen beszélgetni vele tök lehetetlen.
- van egy csomó hülye hiedelme (ilyesmik mint pl. a legtöbb külföldi rossz) és úgy tűnik hogy azt gondolja hogy a tudomány valami rossz dolog.
- folyamatosan attól tart hogy én megcsalom mikor a srácokkal titokban beszélgetek a weixin. (szintén valami kínai csetelős/üzengetős oldal)
- némi kockázat hogy átmegy pszihopatába miután szakítottunk. Úgy gondolja hogy a bosszú elfogadható.
Előnyök:
- szexigény. (ő lesz a "külföldiek sokkal nyitottabbak mindenre így kiélhetem a vágyaimat" személy vagy olyan lesz az ágyban mint egy holttest)
- Segít megtanulni kínaiul.
Az én problémám a szexigény előny, gyorsan belefáradtam.
Ezt kb. 3 hét alatt kiéltem, aztán ő már csak teherré vált: egy drága, beképzelt hercegnő.
Olcsóbb lenne fogadni egy kínai tanárt és fizetni a kézimunkáért.
A nyugati nők sokkal jobbnak tűnnek.
Tapasztaltál valami hasonlót ezzel kapcsolatban?
Vigyázni kellett a jószágokra, hogy ne zsírozzák a cuccost meg hülye kérdésekre válaszolni... a két leggyakoribb:
- mennyibe kerül
- mi ez a fémrács a hangszórón (az maga a hangszóró )
Eccer majd nézd meg működés közben hogy még a gyári vastag gumit is össze-összerántja a vákuum és az egész sor fel-le rángatózik. A puhább falú gumitömlőt összerántaná mint a sz&rt.
Most nem azé, Józsefem, de a két alu karima majd' összeér, ezekre van húzva a gumi, és egymástól 1 centire két bilincs fogja, és ebből 4 van egymás mellett...
Elmagyaráznád, mi és hova tud itt elmozdulni?
Egyébként gyanítom, az FZ-n se eredeti volt, de tökéletesen műxött.
Hali! A gumimembránok sérültek, tehát nem nyert. Viszont a másik motor megvan, beszélt is róla veled, hogy nem a legszebb, az 15-ért vihető, valamivel együtt? (ezt nem értettem, de mondta neked is) 20-ért
Hát nálam olcsóbban ezeket kevesen tudnák megvenni... a 3 millás gépet elhozhatnám 1ér (jó a kapcsolatom a forgalmazóval) de valahogy most ez nem mozgat annyira
Elhoztam viszont egy Szepsy furmintot, amit nem ittunk meg szombat este (mert vörösöztünk inkább ) azt majd megiszom a 7en
Hát most már nem is fogom Az FZ-ről igen, azon egy primitívnek tűnő egyszerű gumicső volt, jó állapotban.
Az FZR-t nem kellett szétbontani az alatt az 5 év alatt, amíg megvolt
Az eredeti se bírta
Lehet kapni szilikonosat, az mindent bír, és méterre adják. Én biztos keresnék, mint hogy tizenezrekért rendeljek 4 karikát
De az biztos, hogy a legjobb az a gyári lenne.
Azért írtam ezt a posztot hogy lássam hogy ti is tapasztaltatok-e hasonlót.
Kipróbáltam pár társkeresőn néhány kínai lányt de úgy tűnik, hogy a hátrányok jelentősen felülmúlják az előnyöket. Ez volt a tapasztalatom:
Hátrányok:
- a kínai barátnő elvája hogy mindent én fizessek. (ő meg elkölti a pénzét saját magára: iPhones, MacBooks,stb.)
- extrém tapadós. A hét 24 órájában mellettem akar lenni, semmi időm sincs magamra.
- pár hét után már erőlteti a házasságot és a gyerekvállalást
- abszolut nem érdekli a tanulás vagy az olvasás, max.talán a weibos baromság (kínai fészbúk/twitterféle oldal) így értelmesen beszélgetni vele tök lehetetlen.
- van egy csomó hülye hiedelme (ilyesmik mint pl. a legtöbb külföldi rossz) és úgy tűnik hogy azt gondolja hogy a tudomány valami rossz dolog.
- folyamatosan attól tart hogy én megcsalom mikor a srácokkal titokban beszélgetek a weixin. (szintén valami kínai csetelős/üzengetős oldal)
- némi kockázat hogy átmegy pszihopatába miután szakítottunk. Úgy gondolja hogy a bosszú elfogadható.
Előnyök:
- szexigény. (ő lesz a "külföldiek sokkal nyitottabbak mindenre így kiélhetem a vágyaimat" személy vagy olyan lesz az ágyban mint egy holttest)
- Segít megtanulni kínaiul.
Az én problémám a szexigény előny, gyorsan belefáradtam.
Ezt kb. 3 hét alatt kiéltem, aztán ő már csak teherré vált: egy drága, beképzelt hercegnő.
Olcsóbb lenne fogadni egy kínai tanárt és fizetni a kézimunkáért.
A nyugati nők sokkal jobbnak tűnnek.
Tapasztaltál valami hasonlót ezzel kapcsolatban?