Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Á, nem az esküvői, csak vicceltem, az barack színű (jó, jó, 93-ban az volt a menő ) de tény, nem gyakran van rajtam ilyen fínyes cucc
Esküvőd óta egy nyamvadt öltönyt se vettél? Csak nem ismertelek félre Én azért nem férhetnék bele mert nekem olyanom se volt még
Fényezőt is tudok link
Ismerek én is pár ilyen önjelölt zsenit, az az igazság, jól megélnek ám abból, hogy bepaliznak évente 2-3 kuncsaftot...
Ezzel nem azt mondom, hogy csak vackot tudnak, de a vételárban ezeknél általában 10% a termék, és 90% mögé az ideológia
A legtöbben hangfalat gyártanak, mert azt a legkönnyebb (szerintük) meg erősítőt, az benne van a Rádiótechnika évkönyvben

Ui: irigy vagy, mi, mert én még beleférek az esküvői öltönyömbe?
Köszi!Akkor csak marad a fényezés.Mivel ugyanolyan a szine mint az enyémnek gondoltam lecserélem a boritást és kész.De igy már bukta.
A karbival még várok.
Ezek csöves erősítők?
A motor nem a legszebb, meg a hátsó idomok, amikre érdeklődtél. Na az eladó 15-ért, meg valami szar hozzá, de úgy 20. Karbi 25e, szépségét nem tudom
Ne vedd el a kedvét,végre volt egy kis sikerélménye.
Hát ha ez a Bay Zoltán a Nobel díjas leszármazottja,akkor az a technika se lehet rossz.
Nem azért, de ha a 3 millás gépet elhozhatod 1ért, akkor az a csávónak max 500-ba van amit a gyárban legrosszabb esetben 100-ért állítanak elő. Tehát mint egy jobb Sony...
A motor nem a legszebb vagy a karbi?
Gyulám, POA 4400-am volt a 90-es években, az jó volt akkor nagyon, manapság 100-200 dollárért lehet venni az íbéjjen. Annyit ma is megér.
Azért elküldtem a cimet is
Ugyhogy mentalevél
Ilyen highend cuccokat a faluba is raknak össze, nem köll ezért Pestországba menni.

link

Ui: Gagyin áll az öltöny, lehet ezért hitték hogy 150+-ból frankóbb cuccot rak össze mint amit te árulsz
Mért, van aki 1 milláért nem Pezsót vesz (mert már van autója) hanem 2*2m hangfal kábelt (mert az még nincs neki)
Ő akkor mivel rosszabb?

Ui: felháborítóan és elképesztően gazdagok vannak, mi el se tudjuk képzelni - nem látszik kívülről rajtuk...
Ha nem okozna gondot kérhetnéd a te cimedre és elhozza a srác akit multkor küldtem.De atküldhetem a cimemet is ha gondolod.
Én még a Willi Studer,meg Bang & Olufsen márkákon nőttem fel,de az se volt rossz.Igen,a mono végfokok a csúcstechnika egyik jellemzői,valamikor a Denonnak is volt,de hiába keresem,használtan se találok.
Asszony alszik a nappaliban. (éjszakás)
Egyébként angolul van, azt meg nem érti.
+lóvés g.cik.
Most a legújabb húzó márkánk a Soulution meg a Martin Logan hangszórók, de van még kb. 8-10 márka, nem hiszem, hogy hallottál bármelyikről is, mert ezeket csak azok ismerik, akik fanatikusok
Milyen márka ez?
Ilyen nincs de olyan van, aki eléd áll, és komoly arccal közli, hogy a zongora/hegedű/dob/stb. az ő otthoni láncán (elsorolja miből áll, értéke kb. 150eFt) jobban szól, de ugye itt a kiállításon nem jó az akusztika... és rögtön javasol valami módosítást.
...és ahhoz kell végtelen türelem, hogy ezeket ne küldd el a faxba
Miért nem vett neki egy marék vibrátort?

Remélem egyedül vagy otthon:?