Ismerek én is pár ilyen önjelölt zsenit, az az igazság, jól megélnek ám abból, hogy bepaliznak évente 2-3 kuncsaftot...
Ezzel nem azt mondom, hogy csak vackot tudnak, de a vételárban ezeknél általában 10% a termék, és 90% mögé az ideológia
A legtöbben hangfalat gyártanak, mert azt a legkönnyebb (szerintük) meg erősítőt, az benne van a Rádiótechnika évkönyvben
Ui: irigy vagy, mi, mert én még beleférek az esküvői öltönyömbe?
Köszi!Akkor csak marad a fényezés.Mivel ugyanolyan a szine mint az enyémnek gondoltam lecserélem a boritást és kész.De igy már bukta.
A karbival még várok.
Nem azért, de ha a 3 millás gépet elhozhatod 1ért, akkor az a csávónak max 500-ba van amit a gyárban legrosszabb esetben 100-ért állítanak elő. Tehát mint egy jobb Sony...
Én még a Willi Studer,meg Bang & Olufsen márkákon nőttem fel,de az se volt rossz.Igen,a mono végfokok a csúcstechnika egyik jellemzői,valamikor a Denonnak is volt,de hiába keresem,használtan se találok.
Most a legújabb húzó márkánk a Soulution meg a Martin Logan hangszórók, de van még kb. 8-10 márka, nem hiszem, hogy hallottál bármelyikről is, mert ezeket csak azok ismerik, akik fanatikusok
Ilyen nincs de olyan van, aki eléd áll, és komoly arccal közli, hogy a zongora/hegedű/dob/stb. az ő otthoni láncán (elsorolja miből áll, értéke kb. 150eFt) jobban szól, de ugye itt a kiállításon nem jó az akusztika... és rögtön javasol valami módosítást.
...és ahhoz kell végtelen türelem, hogy ezeket ne küldd el a faxba
Ezzel nem azt mondom, hogy csak vackot tudnak, de a vételárban ezeknél általában 10% a termék, és 90% mögé az ideológia
A legtöbben hangfalat gyártanak, mert azt a legkönnyebb (szerintük) meg erősítőt, az benne van a Rádiótechnika évkönyvben
Ui: irigy vagy, mi, mert én még beleférek az esküvői öltönyömbe?
A karbival még várok.
Hát ha ez a Bay Zoltán a Nobel díjas leszármazottja,akkor az a technika se lehet rossz.
Ugyhogy mentalevél
link
Ui: Gagyin áll az öltöny, lehet ezért hitték hogy 150+-ból frankóbb cuccot rak össze mint amit te árulsz
Ő akkor mivel rosszabb?
Ui: felháborítóan és elképesztően gazdagok vannak, mi el se tudjuk képzelni - nem látszik kívülről rajtuk...
Egyébként angolul van, azt meg nem érti.
...és ahhoz kell végtelen türelem, hogy ezeket ne küldd el a faxba
Remélem egyedül vagy otthon:?