Most jelzem
Egy esedékes 3 napos ünnep, ami egy talira nagyon jó.
Helyszint megbeszélhetjük a programmal együtt
2015 május 1 péntek mun.szün.nap .
2 szombat
3 vasárnap
Huh, végeztem mára..
Egész nap egy 100 000 eurós hifit kellett hallgatni, zaras utan meginni egy uvegnyi top bort a vip bulin, mondja valaki, hogy nem kemeny meló ez...
Azért egész nap allni, jönni menni fárasztó. Holnap full orális lesz, mert össze kell csomagolni a készülékeket, vankb. 30.
Igen ez igy van, mi álltalában a párommal használjuk a motort rövidebb 100-200 kilométeres turákra de soha semmi gond nem volt vele ha kell gyorsul s ha kell komotosan is lehet haladni vele. Persze szép egy vadi uj Yamaha R1 de nekem már nem anyira használható nekem kirándulni,turázni kell a motor
Én sem igazán értem, hogy sokan miért húzzák le ezeket a gépeket ennyire. Még sajnos ezen a fórumon is. Utána 2 nappal meg mondják, hogy mennyire szerették de mégis eladták. Nekem egy kicsit vérzik a szívem mikor egy új fórumtárs vásárlás előtt itt kérdez és sokan egyből reagálnak , hogy egy FZR nem ér ennyit meg annyit.... Pedig szerintem mindent tud amit egy motoros kívánhat ebben a kategóriában. Az enyémmel műszakilag sincs semmi gond. Ha éppen nem döglik meg az akksim könnyen indul hidegen melegen, nem eszik sokat, nem zabálja az olajat. Menetteljesítménye sem rossz, ezt már bizonyította többször is gyorsulási versenyen. Szóval szerintem is nagyon jó gépek.
sok ember alá becsüli ezeket a motorokat pedig...!
Van egy jo ismerösöm itt helyben szerviz tulajdonos hozzájuk vittem müszakira a vasat.
El volt ájulva töle neki is volt ilyen mocija azt mondta ha szereti a gazdája akkor örökös
Egy esedékes 3 napos ünnep, ami egy talira nagyon jó.
Helyszint megbeszélhetjük a programmal együtt
2015 május 1 péntek mun.szün.nap
2 szombat
3 vasárnap
Na ne buzuljunk itten kérem szépen!
Egész nap egy 100 000 eurós hifit kellett hallgatni, zaras utan meginni egy uvegnyi top bort a vip bulin, mondja valaki, hogy nem kemeny meló ez...
Azért egész nap allni, jönni menni fárasztó. Holnap full orális lesz, mert össze kell csomagolni a készülékeket, vankb. 30.
Van egy jo ismerösöm itt helyben szerviz tulajdonos hozzájuk vittem müszakira a vasat.
El volt ájulva töle neki is volt ilyen mocija azt mondta ha szereti a gazdája akkor örökös
Pávafalva!
Zsolti szerveszte.
Papp sziget
Pupu kreálta őket.
Papp sziget