Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Találtam pár képet neked emre kormányáról.
Ha 41-es Fzr 1000 telószárad van akkor a vfr750/cbr1000f kormány jó rá.
Azért nem használtam, mert mindenkitől kérdezném, hogy milyen ötletek, tippek vannak az ülés átalakítására.
Én is pont erre gondoltam.
A rider nem bírná.
Mivel részletesen kifejtetted hogy mit szeretnél átalakítani ezért én is kifejtem: nem.
Használd a válasz erre gombot és akkor tudjuk hogy kinek írtad.
Persze mer béna meg f&sik gyorsan menni. (kis nyomi)
Szoktam használni. Nyáron nyaralás,most is megyünk Bp-re jövő héten.
Én még mindig jó kis mókának tartanám a simsonozást. Van itt pár hasonló korú srác mint én,rendszeresen elugranak simsonnal 30-50km-eket csak úgy. Jó buli lehet.

Kár hogy nekem kicsi a simson.
Közzétette az autómotorok megbízhatóságára vonatkozó indexét a brit Warranty Direct biztosító. A legjobb motorokat a Honda gyártja, a legrosszabbakat az MG Rover készítette.
Miért? Gondolod nem bírná ki a hosszabb utat?
Ne feledd a súly előnyt meg a vázuk se egy kategória
5 lóerővel több, 4Nm-rel kevesebb. Aztamindenit, mennyivel jobban mehet
Üdv.
Érdeklődnék,Karbis motort átalakítani injektorosra ésrdemes-e?Mibden lesz másab ha megcsinálják?
Még egy gyorskérdés.Valaki hátsó faridomot esetleg nem tud gyártani,át alakítani?
Yamaha FZR 600 "91
Én rápókoztam 1 másik ülést
Kössz a képeket! :D
Nem is rossz ETZ kormánnyal.

Most már csak arra kérnék ötleteket, hogy az ülést hogyan lehetne kényelmesebbé tenni? Elől nekem kényelmetlen hosszútávon, az utas meg mindig rám csúszik, akkor nekem még kényelmetlenebb, mert a tankhoz nyomódok.. :D
OKÉ, Ha bármi gond van jelezz!
Mindenkinek SZEBB napot
Jó reggelt!
reggelt
reggelt
Ilyennel is mentem 400cc ktm a Vettelé volt a sofőr megengedett 1 kört . Vetti ugy közlekedett vele nálunk az udvaron hogy nem volt majrécsík a 150es hátsón
Mert ez gyak. egy személyes, és nem akkora joszágnak, mint te.
Viszont könnyebb vagy 80 kilóval, mint a robeszed, és erősebb.
Ez egy motor, nem BKV pótló, úgy nézd.