Orfű jó hely,közel is van. Villányban jó borok vannak biza! Amikor itt voltak a srácok Sikondán,körbemotorztuk nagyjából a látnivalókat. Voltunk Villányban is,a Tv toronyban,Siklóson Orfű,Hertelend, mentünk a szombati napon egy 180km-es karikát.
Értem. Mi voltunk nyaralni felétek 2008 ban
Egész pontosan Orfün egy hetet nagyon jo volt peca,fürdés barátság
Nagyon jo volt.
Na és persze Villány, ugye ha jol tudom te kedveled a finom bort?
Nem idén,az régen volt már. Sikondai tali volt itt a környékünkön,azt az egyik barátommal Kissb-vel csináltuk. Pupu rakott fel róla egy montázst. 2010-ben volt azt hiszem. Azóta sok helyen volt már,Papp sziget,spontán tali Siófokon egy délelőtt erejéig,és még sok más helyszin is játszott.
Azért linkeltem ezt mert a többi is hasonlóan működik. Az oldalon amit linkeltél épp most regisztráltam, a jövő héten szándékozok rendelni onnan ezt-azt.
Amugy arra gondoltam,hogy nem alakitom át a motort turásabbnak hanem igy hagyom,csak a fényezését kell megcsináltatnom.Ha uj fényezés lessz rajta bizsu lessz.Igy marad eredetiben!
Azért nem volt minden a legnagyobb rendben itthon. Bogicám alakított egy-két dolgot,de egetverő hülyeséget nem csinált a három nap alatt. Azt hiszem átment a vizsgán,bár Vicussal küzdöttek egyet itthon.
Pupu kreálta