Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Orfű jó hely,közel is van. Villányban jó borok vannak biza! Amikor itt voltak a srácok Sikondán,körbemotorztuk nagyjából a látnivalókat. Voltunk Villányban is,a Tv toronyban,Siklóson Orfű,Hertelend, mentünk a szombati napon egy 180km-es karikát.
Volt még olyan,amikor mentek a srácok Horváthba motorral,és megaludtak itt a kisházban Pellérden. Jó volt az is csak kár hogy nem tudtam velük menni.
Értem. Mi voltunk nyaralni felétek 2008 ban
Egész pontosan Orfün egy hetet nagyon jo volt peca,fürdés barátság
Nagyon jo volt.
Na és persze Villány, ugye ha jol tudom te kedveled a finom bort?
Nem idén,az régen volt már. Sikondai tali volt itt a környékünkön,azt az egyik barátommal Kissb-vel csináltuk. Pupu rakott fel róla egy montázst. 2010-ben volt azt hiszem. Azóta sok helyen volt már,Papp sziget,spontán tali Siófokon egy délelőtt erejéig,és még sok más helyszin is játszott.
Jól látom ez kormánybefogó és olcsó
http://www.banggood.com/Wholes...
Emlékszem rá hogy Sanyi is szervezett egyet idén
Jol tudom?
Forumtali?! Merre szoktátok szervezni?
Nézegettem én is.
Igen ez így van.
Egész télen ráérünk fórumtalit szervezni.Ott pedig élöben koccinthatunk.
Azért linkeltem ezt mert a többi is hasonlóan működik. Az oldalon amit linkeltél épp most regisztráltam, a jövő héten szándékozok rendelni onnan ezt-azt.
Szoktunk.
Köszi szépen a segítséget.
Nekem nem kényelmetlen. Sztem simán vállalható vele a hosszabb motorozás is.
Személy szerint én biztos nem alakítanám át.
Egészségetekre srácok!
Ez a virtuális piálás nagyon megy!
Amugy arra gondoltam,hogy nem alakitom át a motort turásabbnak hanem igy hagyom,csak a fényezését kell megcsináltatnom.Ha uj fényezés lessz rajta bizsu lessz.Igy marad eredetiben!
Biztos vagyok benne,hogy fogunk!
Azért 1x élőben is koccinthatunk.
Kösz ábrus! Nem pont az eBay-ra gondoltam de ott is néztem ezt-azt.
Egészségedre!
Azért nem volt minden a legnagyobb rendben itthon. Bogicám alakított egy-két dolgot,de egetverő hülyeséget nem csinált a három nap alatt. Azt hiszem átment a vizsgán,bár Vicussal küzdöttek egyet itthon.
Ma borocska van.

Egészségetekre!