Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te is "el akartad adni ezt a szart" nem is olyan rég
Sziasztok
Zajlik nálunk az élet
Mindenki szabadulna az FZR-től?
Én meg egy csupasz K75-t vennék, vagy egy FZX 750-et....
Én inkább egy R69-en vagyok elgondolkodva. (persze nem most)
Egy szakadt FZR is fetűnik benne
Ha nem csinálsz róla onbórdot akkor köztünk mindennek vége.
Miket nem dob a kereső az R12-re.
http://youtu.be/khv_HnAtY3o
Az R12 nem az enyém. Sajnos...
Több BMW-d van, mint nekem
Bitang egy gép. Na ebbe még volt anyag.
Visszakerült az R12 hengerfejet kell cserélni rajta meg még néhány dolgot...
Felháborító ez a rásszistá ágreszió.
http://youtu.be/Z93it4VS6nA
Körbemotoroztam a Mecseket. Nagyon jó volt,és szembesültem vele,mennyire nem tudok motorozni. Csak úgy mentem amit tutinak éreztem,de úgy mentek el mellettem,hogy a motorok szinét sem láttam.

Azért nagyon jó volt,kár lett volna nem elmenni,ebben a csodálatos időben.
gyógyulgass csak. Nem voltam kétségbe esve, meg amúgyis elvitte a kocsi az ehavi költőpénzem
De ha ma olyan tartósakat gyártanának, már csődbe mentek volna. Pedig tudnának, elhiheted, persze nem csak ők.
De ma divatost, erőset kell gyártani, 3-5 évre, ADDIG legyen jó - és addig jó is.
Az enyém nem sokára 8 éves lesz már nem új de hibátlanul teszi a dolgát. Futóműben minden eredeti, és nem kotyog-lötyög, az egész autó meg se zizzen az úthibákon. Nekem bevált.
Egyébként (de ezt már szerintem mondtam) nekem a BMW-nél az e21-e30 körüli korszak volt az amire azt mondtam hogy az egy tisztességesen összerakott, valóban tartós és átgondolt minőségi termék.
Abban nem kell, Sanyám, az még a régi technika, örök életű lánc
Meg te úgysem forgatod 2000 fölé
Szerintem eláll még a garázsban pár évet azzal a lánccal.
Ebben 1et értünk, nem lesz már olyan motor mostanában, mint a régi sor6 3000...
de mi, fogyasztók akartuk ezt a sok xart egyen keveset, legyen ződ, legyen olcsó, ezért kapunk 1.6 turbót 200 lóval ami elmegy 200 ezret azért (mert ilyen xar ) csak ott a hiba az egyenletben, hogy a magyar embör 180e-el tudja használtan megvenni
és akkor ugye neki a fax csöpögős vége jut
90 felett szédülök.