Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sztem ne cseréld el.
Ez itt van Nagykárolyban cserélték volna az enyémre,de azért az enyém sokkal szebb
Ez az XJ 900 nagyon tetszik nekem is.
Itt is jó az idő, ezért külső körlet van.
Azért még nem írnám le,most nem kapott szerződést,de később még kaphat.
Hát igen. Én is szoktam nézegetni a mocikat,autókat,van aki teljesen hülyének nézi az embert. Az az érdekes,hogy általában el is tudják adni.
Egyébként ahogy olvasom a hirdetéseket, néha olyan égbekiáltó baromságokkal szokták hasba akasztani a vevőt hogy az hihetetlen.
Árban meg ezek kb. ott az 550-600e környékén reálisak ahogy én is vettem, ez a régebbi fajta meg így jó kb. ennyiért. (350e)
Igen, a méz nálam is fogy rendesen.
Van egy szép és különleges mézkészletem amit egy igen kedves barátomtól kaptam. (nem is nagyon szoktam rájárni csak ilyenkor mert még elfogy)
Ja, van akácméz,ha valakinek kel ?
A méz nagyon jó rá .kb 1Liter már lenyomtam 1 hét alatt/semmi bajom
A páleszt nem iszom
Gondoltam rá,hogy mocival megyek vissza,de este akkor ki kell buszoznom érte az állomásra. Úgy meg plusz fél óra legalább amíg hazaérek.
Tegnap este megvolt. Van itthon mézes szilva.
Tolj be egy kis páleszt.
Hali
Igen
Van természetesen
Itt is baromi jó idő van de motorozni én sem érek rá. (ráadásul tegnap megfáztam és hangom sincs )
Itt is és meleg is van. Mindjárt munka van nekem is.
300 környékét azért megéri,ha nincs agyonvágva. Ja hát a Regatta műszeregység az kicsit furcsa,de szerethető gép sztem.
Hétágra süt a nap,nekem meg nincs idöm motorozni annyi a meló
Majdnem.
94-től más a fék és a futómű, vez.lánc feszítő illetve kicsit szabtak az idomozáson is. Asszem az után hagyták el a Regatta műszerfalat is.
Minden esetre az alapok nem változtak.
Sziasztok!
Hát igen, akár öreg nyuggereknek is.