Szisztok lenne egy kerdesem, a motoromat szeretnem telre elrakni es kerdes hogy eleg csak hatul emelore rakni vagy elol-hatul arra kell tenni. Koszonom Tibor
Meg mióta Románia dolgozni képes lakosságának fele nyugat Európában dolgozik és ejróban kapja a fizut, inkább őket célozza meg minden, portékát eladni szándékozó emberke.
Én csak azért beszélek euroban itt a fórumon mert ti könyebben átszámoljátok forintba mert tudjátok nagyából mi a napi árfolyam.De a forint-lej árfolyamot biztos nem nézitek soha
Nálunk ha nagyobb dolgot árulnak magánszemélyek:házat autót motort stb euróban hirdetik meg hogy miért?nem tudom.szerintem azt hiszik stabilabb mint a lej.Akkor kezdödött az euróláz amikor elkezdték behozni az autókat németböl nagyszámban.Ha lejed van vételkor akkor napi árfolyam után számolnak.
Nem világít a féklámpa. Próbáltam az izzót megcserélni a világításéval, de akkor sem. Világítás van, féklámpa nincs. Csak a biztosíték lehet. De ez hol található? Valami képet tudnátok, vagy pontos leírást adni? Köszi!
Csörrentsd vissza
Nem világít a féklámpa. Próbáltam az izzót megcserélni a világításéval, de akkor sem. Világítás van, féklámpa nincs. Csak a biztosíték lehet. De ez hol található? Valami képet tudnátok, vagy pontos leírást adni? Köszi!
Az ilyennek kezét lábát eltörném,aki elviszi a másét.
Miért nem lei?