Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elvileg ne rozsdásodjon belülről a tank.
Miért kell teletankolni?
Nekem csak hátsó emelőn van. Mosd le,tankold tele,vedd ki az akksit,fújd le a láncot,mérd meg a fagyállót.
Szisztok lenne egy kerdesem, a motoromat szeretnem telre elrakni es kerdes hogy eleg csak hatul emelore rakni vagy elol-hatul arra kell tenni. Koszonom Tibor
Kis család? Minden oké?
Meg mióta Románia dolgozni képes lakosságának fele nyugat Európában dolgozik és ejróban kapja a fizut, inkább őket célozza meg minden, portékát eladni szándékozó emberke.
Én csak azért beszélek euroban itt a fórumon mert ti könyebben átszámoljátok forintba mert tudjátok nagyából mi a napi árfolyam.De a forint-lej árfolyamot biztos nem nézitek soha
Nálunk ha nagyobb dolgot árulnak magánszemélyek:házat autót motort stb euróban hirdetik meg hogy miért?nem tudom.szerintem azt hiszik stabilabb mint a lej.Akkor kezdödött az euróláz amikor elkezdték behozni az autókat németböl nagyszámban.Ha lejed van vételkor akkor napi árfolyam után számolnak.
Én ugyan nem. Ha akar akkor felhív.
Szép estét
Csörrentsd vissza
Kiírta a számot de nem tudom hogy ki ez.
Én is akartam már kérdezni.
Azt nem értem hogy ki az a hülye aki egy ilyet ellop?
Most nem én voltam.
Ki mert megcsörgetni az előbb?
remélem jól szétszopatják a cigók a sitten a köcsögöt.
400-as FZR-nek hol van a biztosítékrendszere?

Nem világít a féklámpa. Próbáltam az izzót megcserélni a világításéval, de akkor sem. Világítás van, féklámpa nincs. Csak a biztosíték lehet. De ez hol található? Valami képet tudnátok, vagy pontos leírást adni? Köszi!
Basszus!

Az ilyennek kezét lábát eltörném,aki elviszi a másét.
burzsujt akartam írni,de fasz vagyok.
A másik burzsuly meg vett egy gyönyörű R6R-t! Nem tudom kié,csak ott áll a telephely bejárat előtt.
Munkatársamnak van egy srx 400-as.
Szép motor.
Mért Euróban vannak az árak, és te is eurót magyarázol?
Miért nem lei?