Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ehhez nem lelkes férj kell, hanem gazdag
A lelkes férjek a Women's Apparel fül alatt keresgéljenek.
Erről az ugrott be amit a yacht kikötőben beszélgettünk.
(a többieknek is érdemes szétnézni, az asszony biztos örülne pár új cuccnak és mindjárt itt a karácsony )
Nem nem 2 csak 1
De le ám
Ezt sajnos nem tudom megerősiteni
Jó reggelt. Szép időnk volt tegnap. Jó kis karika volt. A végén a kanyargós király volt. Köszönjük az idegenvezetést Feribá
Meg is jöttem,nem szakadt be a combhajlítóm. Mondjuk nagyon lassan futottam,ikább kocogásnak nevezném.12km volt. Ezt most ebben a tempóban a héten minden nap,és ha a hétvégére sem szakad be,akkor már jobban terhelhető lesz. Ez nagyon kedvező előjel,még csak nem is húzódott be.
Akkor olyan 11körül zavarhatlak egy kicsit?
Egész nap ,mert meló van
jó reggelt! Feribá olyan 11körül otthon leszel?
Tegnap Ümiékkel egy kis motorozás, Velence Gárdony útvonalon /Lent a parton/
Én majd késöbb megyek,most megpróbálok kocogni egy órácskát. Ez lesz az első alkalom a legutóbbi sérülés óta. Csak ne szakadjon be megint.
De álljunk pozitívan! Hát persze hogy nem fog.
Szép napot, kellemes hétvégét

Jó kis motorozást
Reggölt.
Én mán kimotoroztam magam, akkor a köd volt én voltam a láthatattlan embör a KÖDMÖN
A betyárját! De sok finom fánk. De a háttér sem semmi.

Űdítő látvány így reggel tájt.

Jó reggelt!
Jó reggelt.
Indul a szombati robot
Nem tud fánkot sütni
hermetic
Snoopy,a Simónak se volt hengerfej tömítése,valami barna löttyöt kentek közé a németek,az meg a hőtől kikeményedett.
Hát ha ez Kingus hardwere,akkor nekem is.
Ez egyszerre legalább 2 fórumlakónak is tetszik.
Sanyi és Àbrus kedvencei egy képen. ( én sem vetem meg a jó falatot persze )
Én is ilyesmire gondoltam csak nem találtam Sehol olyat amim van! Úgylátszik marad a sörösdoboz! Csak ha nem lapul össze a körülötte lévő gumi akkor az sem az igazi! Vagy valami ilyesmi! Azért kössz és jobbulást!