Nem egyről beszélünk.
Nálam az a túrázás hogy kényelmesen elmotorozgatok kb. a terv szerint, nem pedig az hogy menjek mindenkin keresztül mert minél előbb oda kell érni. (közben meg folyamatosan b&szogatnak hogy nem is erre kell menni, meg mér megyünk ilyen lassan)
"Lemegyek az étterembe, étlap csak lengyelül, fruska csak lengyelül, de igyekszik. Mondom csiken, nem érti, mondom potétó nem érti, de van okostelefonja. Mondom google translate, egyetértünk és vigyorog, leírom egy szalvétára, hogy chicken + potato + dark beer. Bepötyögi a telefonjába és már szalad is, hozza a sört, később meg a finom sültet."
Nem is tudtam hogy ádám a robogózás mellett reflexlabda bemutatót is tart, majd 9:40-től megmutatja hogy mire is képes igazán. http://youtu.be/T0JeTR74cWU
Igen a kereskedőt ez nem érdekli,neki az eladás a lényeg .A külföldi tulajjal meg ne foglalkozz szerintem ,mert az nehéz eset újból megszerezni a forgalmit.
Ez a B terv, persze elfogadható áron kellene 2LA, a másik hogy eladom és veszek magyart vagy olyan osztrákot, aminek van forgalmija is.
Meg lett véve kereskedésből, de az osztrák tulaj kivonatta forgalomból, leadta a rendszámot és a forgalmit, majd később eladta kereskedőnek, aki typenschein-nal adta tovább (amiben benne van hogy ki van vonva) meg számlával. Itt meg közölték okmányirodában hogy cseszhetem, a forgalmi mindenképp kell, csakhogy a forgalmiban meg utolsó tulaj az osztrák ember lesz, nem a kereskedő. Szóval őt kellene megkeresnem, hátha kiváltja nekem a forgalmit, és ír nekem egy adásvételit, lehetőleg kétnyelvűt, ami nagyon valószínű hogy sikerül... Szóval csak alkatrész. Bocsi a kirohanásért, de nagyon felkaptam a vizet...
Sziasztok, egy ideje olvasom a fórumot, most írok először,
eladó lenne egy 87-es FZR100 2LA, osztrák papirral (typenschein) sajnos forgalmi nélkül. 87.000km-t futott, motorikusan jó, pár évet állt, ezért tank rozsdás, gumik, lánckerék jók, első féktárcsák cserések, hátsó jó, idomok megvannak, csúszásnyom bal oldalt de nem törött, fejidom repedt. Forgalomba szerettem volna helyezni, de sajnos nem jött össze, egyben szeretném eladni.
Irányára 150.000Ft , helyileg Komárom megyében található.
Köszönöm.
Ps: Esetleg eladó példányt keresek magyar papirral...
Nálam az a túrázás hogy kényelmesen elmotorozgatok kb. a terv szerint, nem pedig az hogy menjek mindenkin keresztül mert minél előbb oda kell érni. (közben meg folyamatosan b&szogatnak hogy nem is erre kell menni, meg mér megyünk ilyen lassan)