Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Végre vége a melónak!
És már meg is haltál? már hogy nekem nem írtál semmit, pedig látnod kellett...
Vagy haragszol?
Én mint nagy robogós?
Ez a harmadik robim (volt két Yamaha régebben, meg a mostani aprilia)
Szerelni blokkilag nagyon nem szoktam őket és pont ez a terület az ahol a legnagyobb állatságokra képesek a gyártók. (kismillió féle konstrukció van belőlük attól függően hogy ki másolt kiről)
De szerintem a kompressziós térhez biztos hogy kell valamilyen tömítés.
Itt nézz szét.
Beteg vagyok mint a barom szóval most a gondolkodás sem nagyon megy és hangom sincs.
Ábrus!
Te, mint nagyrobogós
Áruld már el, mijafaxé nem megy a crossmotorom Csak szívatóval hajlandó, ha visszatolom, leáll váratlanul, ha közepes fordulat alá engedem szívatóval meg füstöl persze, meg nem is pörög rendesen ki. Elég nehezen is indul.
A szikra bika, a porlasztót meg már kb. 28x szedtem szét, olyan, mint egy jobb patika, minden járat tiszta.
A kompresszió nem épp gyári értékű már a vason az miatt lehet ilyen?
Sziasztok!
Ábrus! Te mint nagy robogós! Szoktak olyat csinálni, hogy vízhűtéses kétütemű robogó hengerfej vas a vason tömít?
Köszi a segítséget!
Sose sajnáld... úgy látszik, rossz volt rajta a fék
Ha forgatás van Pupunak sincs megállás,akkor alszik amikor filmet cserélnek.
irigyellek! nekem meghalni nincs időm jelenleg!
De mindez annak jó aki ki is tudja használni!
Hoppácska a kolléga tudja mivel jó reklámozni
http://www.sportmotor.hu/motor...
Süt a nap jó idő van
De mosolygós kedved van reggel koránba!
Jó reggelt
jó reggelt!
Na mi, mindenki megy aludni?
70 ft volt utóbb amire emléxem.
Jó éjt!
Jó éjt !
Nem lehet.

Nálunk engem mostanában elég sokszor kihoz a Bogi (kicsi 15 éves)a sodromból,de a végén mindíg odajön,és apus szeretsz? Mert én nagyon.

És apus meg van főzve.

Köszi, minden ok. Már nagy zsivány a kis csaj. Ha rászólunk valamiért egy kicsit mérgesebben, odajön és ad egy puszit. Hát lehet rá haragudni?
Nekem nem ment tönkre. Sztem a többieknek sem.legalábbis nem a téli tárolástól.
Es ha az elsot nem rakod emelore akkor az elso kerek gumija nem tud tonkre menni?