Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a futómű is teccik
Ismerös srácé.Az én fiam meg az ö lánya együtt járnak oviba.
900as Repsol Honda mellett ez van neki:
Én azért vettem mert olcsó volt. De nem bántam meg ezt a többiek is tanúsítják mert amit eddig foglalkoztam vele azt nem lehet leírni. A törődést és szeretet viszonozta is hiba nélkül lenyomtam vele a találkozót közel 700km nekem rengeteg volt úgy hogy előtte összesen mentem vele kb 400kmert februárba vettem és augusztusra készült el.
Nem is az FZR a kedvenced? Pedig ilyet nem drágább építeni mint venni és gatyábarázni egy fzr-t.
Napközben nem veszélyes, én tegnap meg ma gurultam majd 500km.
tegnap este 6 körül értem haza, de akkor kezdett már fázni a bőrruci
Persze nem eredeti állapotban volt
Na ilyet sikerült majdnem vennem a frézi előtt 150e+ 1 blokk
XJ 650 maxim
http://youtu.be/BCjJodyYZdo
Hát igen
ez azért necces volt
goooooool . . . . .
Nekem ők a kedvenceim a bobberek.
http://www.google.hu/images?hl...
Kéne. Tecc.
Végignéztem, nem rosszak, de ezek inkább műalkotások, mint motorok. Az én ízlésemnek a klasszikus, kevésbé csili-vili dolgok jobban tetszenek.
Például:
Haza érkeztem a motor tesztelésböl,és tapasztalatból mondom,hogy hüvös idö van motoron.
Még a hütöviz se melegedet fel rendesen,pedig gurultam 50-kilométert,és a köd foltok miatt nem tudtam gyorsan se menni,csak a látási viszonyoknak megfelelö tempóval, ami max 100km/ó-át jelentett,ahol nem volt köd folt.
Nem haragszom. Mondtad, hogy nem biztos, hogy a héten lesz.
Nekem is még elő kell túrnom az alkatrészeket.
Figyelj bazdmeg lemegy a motorom és átnézed mert ha nem akkor elhozom a társadat és itt tartom túsznak. . . . . . így jó volt
Ne haragudj nem kaptam pénzt megöl az ideg, a főnököm fel se vette a telefont az 1ik iroda bérlőnk hétfőre ígért bérleti pénzt. Elég kellemetlen nekem.
Tanulhatnál Gyulától.
Az övét is azért vállaltam el mert annyira erőszakos volt. (én mondtam hogy nem vállalom, erre Ő közölte hogy jó akkor oké, megbeszélte Zsoltival és viszi )
Ne aggódj csak irígykedik. Szerintem nem is ment még széles gumival.
Nekem esőben a faleveles, kavicsos mátra nem okozott gondot. Ha észnélkül rángatod az etkoval is eltaknyolsz pedig az csak 21ló .
ábrus, ez annyira nem nagyon sürgős, hogy ha áprilisba lesz kész, akkor is jó. Az még elég sok idő, de valószínűleg - ha hatalmas nagy jófej leszel és bólintasz rá egyet - alkatrész is fog hozzá kelleni ami pláne plusz idő. Nekem nagyon ráér, vizsga már rég lejárt - tehát nem gond, ha csak áll - gumik még nincsenek rajta, tehát megint nem gond - úúúúgyhogy nekem ráér, de a tudat, hogy most már valaki olyan nyúl hozzá aki érti is amit lát - mégha azt is mondja, hogy tamásom, ez így ebben a formában kuka - megnyugtató melegséggel töltene el.

De tudom ám, hogy kíváncsi vagy és ha valamiért, csak azért elvállalod látatlanba is