Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hi te ÁLLAT
nekem nincs vége ma nem normális napom volt és ell is mentem motorozni gyilkos tempoban ha volt fényképezös az utón rábasztam
Hirtelen azt olvastam: Most megyek egykerekezni
szóval sikerült?
Jó estét!
Nekem ma végetért a szezon..
Üdv fiúk! mi a retek van erre felé mostanság
Tádáááááááááááááááááááám.Megvagyok.
Én a VI.ba, de csak havonta 2x max pár órára .
Esztergom, Visegrád, Dobogókő Pilisszentkereszt oda-vissza, keresztbe-kasul.
nem éri meg hajnalban felkelni ez miatt
nálad ráadásul van digi, meg tudnád nézni az ismétlést is
Pesten melyik kerületbe laksz? Én XI-be mikor otthon vagyok az 1 héten1x van XD
Na mentem pihenőre hajnalban gp van 4 kor holnap du leszek de reggel felnézek majd. Jó éjt
ja motoroztam:
visszaraktam a hátsó rugót, mivel az exupét egyelőre nem tudom beletenni, közben konstatáltam hogy ratyi a himba-vázhoz való csatlakozása, kipiszkáltam egy csavart középen a karbik alól, majd lemerítettem az akkumulátort mikor ki akartam próbálni.
De amúgy jól vagyok

Ja, Szia
Milyen hegyen?
Mindenki egész nap gépezett? Pedig fasza idő volt motorozni. Egész nap fent voltunk a hegyen. Láttam egy piros fehér trapézlámpás fzr-t.Valaki innen esetleg?
pedig már csak két dzsip maradt
hát nekem a végén hiába nyomtam nem jelölte ki a célt, mintha elfogyott volna a granyó
majd még egyszer megpróbálom
köszi!
Majd hívlak. Ja, fzr
awg nem engedi. szopat. Most megyek gyerekezni, még visszanézek. De köszi.
hideg eső
A helikopteres résznél meg a rakétát a 4es gomb folyamatos nyomásával és elengedésével tudod kilőni. 1 csík fut végig amíg beméri a célt.
És a H betűt is nyomkodd mert akkor beadja a kijelzőt a monitorra. A mesterlövészes rész is szopás lesz majd mikor 1 helyen kell pár aknavetőt és snipert kilőni ott is H val találod meg a célokat.
Merre? Hol? Mikor? Mivel? Bütykösök most nem vannak, fzr OK