ja motoroztam:
visszaraktam a hátsó rugót, mivel az exupét egyelőre nem tudom beletenni, közben konstatáltam hogy ratyi a himba-vázhoz való csatlakozása, kipiszkáltam egy csavart középen a karbik alól, majd lemerítettem az akkumulátort mikor ki akartam próbálni.
De amúgy jól vagyok
Mindenki egész nap gépezett? Pedig fasza idő volt motorozni. Egész nap fent voltunk a hegyen. Láttam egy piros fehér trapézlámpás fzr-t.Valaki innen esetleg?
A helikopteres résznél meg a rakétát a 4es gomb folyamatos nyomásával és elengedésével tudod kilőni. 1 csík fut végig amíg beméri a célt.
És a H betűt is nyomkodd mert akkor beadja a kijelzőt a monitorra. A mesterlövészes rész is szopás lesz majd mikor 1 helyen kell pár aknavetőt és snipert kilőni ott is H val találod meg a célokat.
Ezt sasold.
http://youtu.be/uSzb9Xwkuoc
Nekem ma végetért a szezon..
nálad ráadásul van digi, meg tudnád nézni az ismétlést is
visszaraktam a hátsó rugót, mivel az exupét egyelőre nem tudom beletenni, közben konstatáltam hogy ratyi a himba-vázhoz való csatlakozása, kipiszkáltam egy csavart középen a karbik alól, majd lemerítettem az akkumulátort mikor ki akartam próbálni.
De amúgy jól vagyok
Ja, Szia
majd még egyszer megpróbálom
köszi!
És a H betűt is nyomkodd mert akkor beadja a kijelzőt a monitorra. A mesterlövészes rész is szopás lesz majd mikor 1 helyen kell pár aknavetőt és snipert kilőni ott is H val találod meg a célokat.