Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó nemsoká megcsinálom csak jött hozzám 1 csinibaba
Ha van rá időd csinálj 1-2 fényképet légyszíves, és küld el nekem, érdekelne hogy mi a különbség a kettő között.
Nem véletlenül szoktak sport vezérműtengelyt alkalmazni, széria motorokba is tuning cégek.
egy ismerősömnek első motorja VOLT (!) busa
A vezérműtengely tologatással meg, lehet növelni a motor teljesítményét egy bizonyos határig. Szóval jobban megyen a moci,és nem zabálja a benzint se sokkal jobban.
Erre most tudnék 1-2 dolgot mondani, de nem teszem meg, mert bántanál érte.
Az egyik haverom a Simsonról át ült egy Hayabusára,és csúnya vége lett a dolognak. Mert úgy akarta húzni a hideg aszfalton a Busának a gázt,mint Simsonnak húzta.
Aztán fejre állt mint a jancsiszög,a Busa meg meghajlott mint az uszeg.
Szerencsére a srác meguszta pár horzsolással, és egy kissebb zúzódással a bukást.
Na rohadjon meg nem töröm agyon magam ezen.
Szelephézagot megszüntető kúrva anyja.
Hézagoló cilinder
de nem is lapkának látszó cilinderes bizbasz
Lapkának látszó kupaknak értendő hézagoló alátétnek sem hívó bizbasz.
mindig osszekeverem,mi is akkor hezagolo alatet?
Ezt még egy kicsit csiszolgasd
az enyem 42 tevet er:D
Nem lapka!
Ne idegesítsd ábrus kollégát,a LAPKA szóval.
Nem nem Cukiné született Miacica az mind a lány.
Emre sajnos nem jutottam semmire a lábtartókkal mert a balos az 3GM00 és nekem meg 2GH00 és más 1 kicsivel. 1edül a jobbost tudtam 1máshoz hasonlítani azzal semmi gond mert a tiéd is 2GH00.
. .
"cukiné,"

Akkor ezek szerint megvan az új beceneved?
7. és ki a faxt érdekelnek ezek a kérdések? kell és kész

A motovásárlásba ne keverjünk racionalitást, mert akkor csak 125/4T robogók lennének, meg pár 600 ccm-es túragép 50 LE-vel.
ki van csiszolva a meret?magyarul csiszolva van nem cserelve a lapka?
Az enyémre 29 tevét, 7 kecskét és 0 juhot (pedig nem számít rossz partinak)... nem tudom, milyen finom gumiból lehet Pupu nője, hogy 64 tevét ér
Majd hétvégén családi kupaktanácsot tartunk cukiné, született miacicával, és végigvesszük a lehetőségeket.
Én mindig úgy gondolkoztam.
1. Mennyi pénz van motorra?
2. Milyen motort szeretnék?
3. Mi a választék a pénzemért a motorok között?
4. Mennyi pénzt tervezel a vásárolt motorra költeni?
5. Mennyi ideig akarod használni a motort?
6. Miért vettél motort?