Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szasz tesó
Na a szokásos döglődés.
Sanyikám mostanában nem vagy toppon. Csak 4 dolgot említenék. Féknyeregfedél, Légszűrő szívócsonk, kuplung alsó felújító és a lányod keze?
Ja igen vettük észre1 napig hó volt ja aham persze mondod ezt 1 budai gyereknek mi? Mikor 3 napig szakadt 1 folytában 86 óta nem volt ekkora hó a térségben. Mint tavaly is leesik fél cm hó és akkora dugó van meg sem lehet mozdulni a városban a sok nyomitól.
itt pesten nincs hó parasztkák ha csak kicsit esik egybőől eltakarítják az utakról, ha leszakad, akkor is max egy nap.
Mondom te tudod
Jaj, ne légy már negatív, hát ha jövőhéttől tökig érő hó lesz, legalább nézegethetik a szobában, hogy milyen csini
miával közösen vesszük rohangálós gyösznek.
csak még egy kávé előtte
Az új moha egy rakás kaka
barominan meguntam

Megyek visszarakom a motorba az eredeti telót, mert holnaptól qrvasok esőt mondanak és beázik a műhelyem, meg a fűtése sem olyan mint nyáron.
De minek akarsz pici motort én nem venném spórolnék még 1 kicsit.Különben is jövőhéttől szar idő. De te tudod én nem vennék pici mocit.
gyönyörű állapotú piaggio ZIP-et megvegyünk?
Ja de ott voltak a többek segítettek leemelni rólad a motort mert...
http://youtu.be/GEss0tmqOj8
DR BIG-gel terepeztem hardendurósokkal. szted?
. . persze hogy tudod . .
márhanemharagszol, de pontosan tudom,hogyan kell felállítani az olyan nagy dögöket, mivel ennek megvan a technikája pontosan
Nem is olyan jó nő én már láttam. .
Jogosan a faxt. Te nem vagy satnya gyerek, de azért megnézném, hogy állítasz fel egy aranyfingot vagy egy bosshosst. Meg tologatnád időre 8asban...
Felnőtt emberre ezt a döntést sztem rá lehetne bízni. (Don Poti nővérével meg amúgy is engedékeny lennék - mégha csak fele olyan jó segge lenne is, mint az öccsének )
Nézzétek meg a Barlang 2.Jó kis horror.
JA és nekem jó kedvem van bibííííííííííííííííí.
Nembaj de én se ismerem bibííííí.
Én meg most szedem le mert meguntam 3x elég volt bibíííííííí. Ha elakadsz nem segítek bibíííííííí.
És most reggelizek bibííííííííííí
és nézek 1 jó kis filmet bibíííííííííí
The last castle bibííííííííííííííííí
bibííííííííííííí
nem is tőled kérdezte bíbbíííí

most teszem fel a mohát, és kqrva szar kedvem van
http://youtu.be/Aa6cINHLqRc