Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyit elárulok,hogy nem kalapács és nem köszörü kell hozzá.
Egy betét munka ideje kb 1óra preciz munka.
Majd ha az lesz

Itt egy kis vidi a zx9r-ről:

http://youtu.be/8n6z_jrrKuI
olcsóbb egyben a tömítés készlet, amit tartalmazza az összes szelepszár szimeringet is
vagyis nem hiszem hogy olcsóbb, de talán jobban megéri
Ja nekünk is volt jó kis présgép azzal megoldjuk 800tonna odabasz
Kézben, csiszolópapírral?
Enyémre mikor mondod hogy gyönyörű.
Hali.
Biker-world.hu
Hengerfej töm 10000
szelepszár szim nincs 1 ezres asszem 890/db
Ááááá, ismerjük mi is... kalapáccsal kell rajta lapítani üllőn
A köszörülésre vissza térve,ez egy nagyon preciz munka,szóval nem köszörülni a betéteket!
Más tecnikát kell alkalmazni,de ez nem árulom most el,mert szakmai titok.
Ebbe a pillbe jött
Emre megjött köszi. Lepucolgatom és felpróbálom.
Sziasztok! Hű az anyját! Ezek aztán durva képek,szegény Gyula. Remélem azért használható állapotba kerül Ábrus keze alatt. Ezt a fickót meg addig kell ütni,amíg mozog(mármint a motorszerelőre gondolok). Bakker! Ezt a kibaszást!
csomagod megkaptad?
Gyönyörű a ZX9R-ed!
sziasztok. egy kis segitseget szeretnek kerni. Szuksegem lenne 91-es fzr 1000-hez hengerfejtomitesre szelepszar szimeringre es gyurusorra. bocs az ekezetekert telorol irok
ááááááá tiszta ideg vagyok felrobbanok.
most hívott főnők hogy csak hétfőn kapunk pénzt mert az aláíró nincs itthon hétvégén jön vissza.
Feketéllik a megálló a sok droidtól
ne menj!
Reggelt. Ábrus mesélsz még erről Nekem kicsit?

Az első képen látható a szívó és a kipufogó vezérlés igaz? A második képen látható az a kis fém kupak, ami alatt található a szelep, az a bütykös tengely forog és nyomja le a szelepeket, a kis kupakok álltal, így nyit meg zár a szelep. A harmadik képen látható az oly sokat emlegetett hézagoló betét-lapka-akármi. Eddig okés. Na de a 3. - 4. képen mit látunk? Az van a fém kupak alatt?Vagy hogy van ez?
Mentem szerelni.
Így van.
Egy henger-két szelep himbákkal-léghűtés 4 ütem (a kétüteműt inkább hagyjuk)
Ezeket (a szemléltetésen túl) azért írtam és mutattam be mert többször olvastam már hogy :veszek bele egy blokkot "kintről" és berakom.
Nos ha nem kipróbálható (bár még ez sem garancia semmire) akkor nagyon könnyű beleszaladni egy ilyenbe mint Gyulánk. (jó a blokk csak a hengerek halottak)
Meg az 1hengeres 4ü se rossz