Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ismerem persze...voltak már benne tigrisek meg minden, sok sok vízesés, gyűjtendő dolgok! fasza volt, de asszem valahol elakadtam és nem vittem végig
Nem ismerem
Na megyek,viszem fényezőhöz az atót,mert meghúztam egy kicsit a sárvédőt.ÜGYESVOLTAM!
És te ismered zet az ucsó Lara Croftot.Szerinted milyen?
Reggelt!

Ikim én is imádom a tomb raidereket utolsó 2 már igencsak jó lett, grafika ügyileg is. A régiek se rosszak.
Szeretem benne a relytvényeket,mikor keresni kell a kulcsokat.
De általában az FPSek is bejönnek.
Már nem vagyok nagy játékos régen kb 4 éve 24 26 28 ó simán gond nélkül. Kaptam is ínhüvely gyulladást rendesen tőle. A tombi meg sosem tetszett azaz anno ps1 en 1x végigtoltam de ma már nem izgat.
Te aztán NAGYJÁTÉKOSVAGY! Én egyszer végigjátszom ízin és kész.
Láttad ,kijötta Lara Croft (Tomb Raider) játék is ,de ez nem FPS hanem RPG vagy mi.Ilyen felülnézetes szar.Nekem nem tetszik,pedig szeretem a Tombit.
De előtte befejezem a bad company 2-t
Mindjárt megint elkezdem 4x is többet vártam de bejött.
1 kis segítség a helikopternél a rakétát úgy tudod lőni folyamatosan nyomod a 4es gombot akkor 1 csík végig fut és elengeded a gombot akkor lő.
Szeva !
Na sikerült megoldani a Moha gondot.Kerestem hozzá én is crackot és így már megy.Amit letöltöttem még nem volt hozzá.
Köszi a segítséget!
NA mivan, sehol senki?...na pá gyíkok, én léléptem
Itthon, a végét lecsaltam - taxi.
na lépek!
jocakát mindenkinek!
enyémből kifolyt a hjzokarcsapágy. el repedt 1 hajtokar és szétverte a dugót a hengerfejbe. :(
Az enyém is meg hervadt,kecskemét és Budapest között megszorult a 3.ik hengerben a dugttyú, az M5-ös autópályán 160km/ó-nál. Szép hosszú csíkot fékezet a hátsókerék,de nem csúsztam el,mert volt idöm behúzni a kuplungot.
ez a kettö 30 pénz volt felrakva !
bassz... ilyen volt az első nyugati gépem csak az F2 az fejidomos, de még a szín is, kosárban adttam el :( kifekudt szegény
Akkor még HONDA lovag voltam,most meg egy nyafogós Yamahás vagyok.
Jó volna elérni a 0:00-s vilit
LOL...te MAKK...
namajd belenyomom én a spermától csöpögő makkomat a kis csajszis füledbe, te főpuna tee
robiscsaj állítsad a szádat alapállásba! vagy különben ahogy egy régi nagy ember mondta: arcongecizésre jelentkezz!