Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minél kisebb értékről induljon. A 42 Nm alattiakkal mit kezdesz? (nagyon sok hely van ahol a huszonegynéhány Nm-ekkel kell megbirkózni)
Amit én ajánlottam az 28Nm-től van de még kicsivel alatta is használható.
Sanyi én tudom van benne tapasztalatom .
Lassan mész és kanyarodsz be akar csuklani de a szerpentinen a mecsekbe olyan " Intettem neki jöjjön tempót" mentem vele csak úgy karcolódott a lábtartó meg a térdkoptatóm. .
Kíváncsi vagyok,hogy változik meg a viselkedése kanyarban. Ha kipróbáltad,akkor írd meg. Oks? Én is agyalok rajta,mert jó lenne ha kicsit magasabbra kerülnék.
Tádám
pont 6cm!
Ráültem a garázsban és mintha más motoron ülnék!
ábrus.
Azért kérdeztem,hogy szárazon,vagy zsírosan 10Nm a nyomaték.
Mert nem mindegy, hogy húzod meg a csavarokat.
gondoltam kirakom az ajtó elé a forró olajos serpenyőt ne itt bűzölögjön kinyitom az ajtót kilépek persze esik az eső na volt is húú meg háááá meg visíííítás.
Jól megemelkedett!
. Hát igen
Szóval .............. !
Hú az jó,én minden nap rizst eszek,csak kukoricával,tejföllel,és majonézzel.+ egy zacsis leves,és kész az ebéd.
Ez is jó? 42-210Nm
Most főzők rizst és rántott sajtot hozzá. . .
Basszus! Tudtam,ilyenkor mentek kajálni,és amikor visszajöttök,akkor már nekem kicsit késő! Nem baj,várok amíg fel nem bukok.
Akkor kicsit lekéstem.
Fotót kérünk.
Itthon elmész, megnézed, és ha jó akkor megveszed. (én legalábbis így szoktam csinálni)
Köszönöm szépen a velős választ, és a korábbi segedelmet is amit a cseréhez nyújtottál! Közben kész is lettem, mindent lezsíroztam, kitisztítottam! Nagy segítség volt a fellógatás is, én tuti nem így csináltam volna, de így nagyon egyszerű volt. A csere nem tartott volna sokáig, inkább a tűgörgők tisztításával pepecseltem sokat!
Meglátjuk mennyivel lesz kanyarvadászabb !
Az tuti, hogy nekem a küllemén ez sokat dob!
Még egyszer KÖSZI Mindenkinek!
A nyomatékkulcsot ha vettem megírom itt, hogy hol és mennyiért!
A motorszerelők imakönyve a nyomaték táblázat. De már mondtam: nem értek hozzá.
Najó szól a pupunak és megy segíteni visszavinni.
Majd jó lesz
És ha itthon veszed és az szar akkor se tudsz semmit csinálni
De a tiedre nem jó.
Az a kölyök kutya is próbálkozik
1: ennyiből nem jön be
2: ha megjött Angliából és otthon kibontva azt látod hogy karcos és esetleg nem egyenes akkor mi van?