Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmi nincs no para. Én szeretek mindenkit. Csak valaki napközbe azt mondta legyek olyan mint régen. .

Amúgy tényleg most 5 perce fel vagyok baszva. a tankon gyári az első felfogatási hely és balra van húzódva.
De a többi itt van képekben. . .
Megyek reggeltől estig. Ruha, meg savanya biznisz. Kicsi szabad időben meg motort szállítok. Röviden ennyi. Nekem motor elrakva.
Bibi nekem 1000.Bibi nekem 250.Bibi én vagyok a gyorsabb.Bibi én vagyok a szebb.
A motorozás nem erről szól szerintem.Mindenki maga miatt motorozik,azért mert szereti.Van akinek jobban megy, van akinek nem.Van aki csak szerelget,van aki csak nyavalyog hogy nem jó.Van aki meg egyszerűen megy,mert szereti.
Azért csináljuk ezt a fajtát mert szeretjük és nem azért hogy "megmutassuk" másnak.
Mi mi akar lenni? Ez a harc? Pupu a sarkára ejtette az akksit (ahelyett, hogy a lábára ejtette volna) az befalcolt, és Pupu tiszta ideg - persze mindenki baxtatja, hogy szerelés helyett inkább menne tempót

Veled mi van? én motoroztam még tegnap is..
Ez mi akar lenni?
Gyerekek
megfejellek mint vakond a kerticsapod baszod !
Látszik megdolgoztál rajta. Milyen érzés apának?
Bakker belassult a sportmotor. Fél órája küzdök 1 oldallal. Zassszonynak lesz holnap.
JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJa és szasztok.
Hát jobban mint téged.
Eszem ágában sincs felidegesíteni téged.
Csak hülyültem, ha vérig sértesz akkor is feladom (mivel már megígértem, és tartom magam hozzá), de csak a jövő héten ha már visszamentem dolgozni.
De addig is (ha egy mód van rá ) ne basztasd a Potit, mert rád küldöm a legkeményebb emberemet.
Szereted mint barátot? biztos hogy csak mint barátot?
Kis rizsevő szusizabálók kitolnak velem. a világítás kábeleket és a trafó kábeleket nem lehet áthúzni a vázon a csatlakozók miatt át akartam nézni és a sérült burkolatokat kijavítani de nem tudom kibányászni.
De igen légyszi
Veled nem beszélek többet.
Na most már mondhatod kimentem és elvertem a rendezőt.
Beszélgetés befejezve, majd ha lenyugodtál folytathatjuk...
Most ne szól hozzám légyszi szeretlek mint barátot de most ne.
De te is 1 kis fasz vagy hova tépjem a száját mikor mentem vele a találkozóig 350km bazdmeg ne legyél már te is tudatlan ostoba.
Te kezdted a baszogatást, emre csak poénkodott Veled egy kicsit...amit mellesleg meg is érdemeltél
Majd ha lesz annyi kilométer bennem mint nektek a negyede akkor majd fogok tempót menni. De is foglalkozzatok vele álszentek hogy ti papoltok ismerkedjek magázodjak vele és ha úgy érzem akkor lehet tegeződni. Még nem érzem úgy hogy tegeződjünk szóval le lehet huppanni a dologról jó.
Örülök, hogy legalább Neked tetszett a poénod Látod-látod, még hátul ülve is jobban festek mint Te elöl görnyedve. Mondod, hogy pöcsköszörű, meg csaj motor, mégse használod soha jobban az ezredesed mint Én a "kicsit"...

Csak azt mondtam, hogy ha jó állapotú lenne az az ezres, akkor lehet elgondolkoznék rajta, hogy kiegészítem a kicsi árát és váltok. Te meg egyből buzizol meg bazdmegolsz... ez amolyan focidrukker mentalitás