Megmondom az őszintét én a találkozón eldöntöttem felhagyok a focival csak a tv be nézem meg esetleg 1x 2x a nyugdíjas szektorból fogom figyelni. A főnököm is reménykedett a találkozó megtérít az ökörségtől és úgy néz ki sikerült. . Most már ti fontosabbak vagytok nekem mint a verekedés meg a hasonló csúnya dolgok inkább elbaszom benzinre a meccspénzt és bármelyikőtökhöz leugorhatok majd 1-2 napra akármelyik hétvégén.
Tényleg, nem lenne kedved kimenni 16.-án a Fradi vs. Kaposvár meccsre, kellene egy kis biztatás a vendégeknek
Különben sose leszünk bajnokok. Ejj, de hülye vagyok mert megérdemlem
Na most hagytam abba el is költöttem vagy 200e az tuti.
Főnök szokott vásárolni e-bay ről. edhardy cuccokat szemüvegeket telefont meg sok bizbaszt eddig 1x nem jött meg a 100 alkalomból.
Lehet adok neki korpát és megvetetem vele ami kell majd ha olcsóbb mint itthon.
Sztem nem kell fosni attú az íbéjtű. Nekem volt egy tanárom, aki MINDENÉT onnan vette (még ilyen cipő, meg ilyeneket is) péjpállal kell fizetni.
De még én se próbáltam, mert bunkó vagyok, és nem beszélek jól idegen nyelvet - de előbb utóbb rászorulok, mert sok jó cucc van.
Sztem a vatera lehúzósabb, ott sok a megélhetési csencselő.
Különben sose leszünk bajnokok. Ejj, de hülye vagyok
Az a 10Nm szárazon,vagy zsirosan 10Nm nyomaték?
Főnök szokott vásárolni e-bay ről. edhardy cuccokat szemüvegeket telefont meg sok bizbaszt eddig 1x nem jött meg a 100 alkalomból.
Lehet adok neki korpát és megvetetem vele ami kell majd ha olcsóbb mint itthon.
De még én se próbáltam, mert bunkó vagyok, és nem beszélek jól idegen nyelvet - de előbb utóbb rászorulok, mert sok jó cucc van.
Sztem a vatera lehúzósabb, ott sok a megélhetési csencselő.
na de ez túrás barátaim.