Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

értem, akkor én is abbahagyom, még humorizálás szintjén is dolgot.
Megmondom az őszintét én a találkozón eldöntöttem felhagyok a focival csak a tv be nézem meg esetleg 1x 2x a nyugdíjas szektorból fogom figyelni. A főnököm is reménykedett a találkozó megtérít az ökörségtől és úgy néz ki sikerült. . Most már ti fontosabbak vagytok nekem mint a verekedés meg a hasonló csúnya dolgok inkább elbaszom benzinre a meccspénzt és bármelyikőtökhöz leugorhatok majd 1-2 napra akármelyik hétvégén.
Tényleg, nem lenne kedved kimenni 16.-án a Fradi vs. Kaposvár meccsre, kellene egy kis biztatás a vendégeknek
Különben sose leszünk bajnokok. Ejj, de hülye vagyok
mert megérdemlem
A motorszerelők ima könyve a nyomatékkulcs.
nincs is pénzem most 1 új villára .
Egyébként Te is megveheted, de akkor én kapok egyet ingyen
úgy veszem észre, próbára tettem a barátságunkat
ábrus.
Az a 10Nm szárazon,vagy zsirosan 10Nm nyomaték?
Azt úgysem mered, mert akkor nem szurkolok tovább az Újpestnek
azta akkor már inkább megtartom magamnak . . . .
Ábrus Gyula csütörtökön adom fel mind a2töknek a cuccokat. Akkor tudok elmenni holnap vaterás reklámfilmet forgatunk
Ábrus ami kék volt eddig az már fehér
Na most hagytam abba el is költöttem vagy 200e az tuti.

Főnök szokott vásárolni e-bay ről. edhardy cuccokat szemüvegeket telefont meg sok bizbaszt eddig 1x nem jött meg a 100 alkalomból.
Lehet adok neki korpát és megvetetem vele ami kell majd ha olcsóbb mint itthon.
Sztem nem kell fosni attú az íbéjtű. Nekem volt egy tanárom, aki MINDENÉT onnan vette (még ilyen cipő, meg ilyeneket is) péjpállal kell fizetni.
De még én se próbáltam, mert bunkó vagyok, és nem beszélek jól idegen nyelvet - de előbb utóbb rászorulok, mert sok jó cucc van.
Sztem a vatera lehúzósabb, ott sok a megélhetési csencselő.
látom felizgattalak
Olyan 55 körülre jönne ki pk val. Mert adó nincs énis csak a német cuccokat nézem mert unión belüli nincs adó.
De nézem az 1000 cuccokat azért nem csak itt vannak elszállva az árak.
gondoltam tecceni fog, ezért is ezt linkeltem
Az a villahíd . . . . . Kell nekem ide vele.