Hát nemtudom nekem úgy tűnik mintha hozzá se nyúltál volna mert törötten jött meg. A főnök kiszúrta mondja ez törött mondom nem az ragasztva van nem ez törött és tényleg . .Sebaj megcsinálom majd én
Jól gondoltam a segédvázba van 0,5-1cm eltérés. de nem tudom mihez viszonyítani melyik lehet ferde. Mondjuk értelemszerűen a baloldali kapott 1et akkor az lehet feljebb de hogy huzatom vissza nemtom még van fél évem gondolkodni rajta. Vagy veszek 1 másik segédvázat és ezt átfaragom a gsxr pályaidomhoz.
Szerinted Nekem mennyi kedvem van itt ülni a kávézóba? Inkább ülnék a kényelmes rugós busz ülésbe, fűtéssel, muzsikával, szép lányokkal, fánkokkal...hmm
Szokásuk a srácoknak, Én még nem voltam hozzá elég bátor. Most is egy nigériai csóka venné meg a telefonom, ráadásul jóval eladási ár fölött - többért mint amennyit újonnan 1 éve adtam érte - de ez is fura szagú nekem, úgyhogy nem megyek bele inkább. Azt olvastam pont ma, hogy lesz rendes magyar e-Bay is, de csak fix áras termékekkel egyenlőre.
Szokásuk a srácoknak, Én még nem voltam hozzá elég bátor. Most is egy nigériai csóka venné meg a telefonom, ráadásul jóval eladási ár fölött - többért mint amennyit újonnan 1 éve adtam érte - de ez is fura szagú nekem, úgyhogy nem megyek bele inkább. Azt olvastam pont ma, hogy lesz rendes magyar e-Bay is, de csak fix áras termékekkel egyenlőre.
ebay-ról szokott itt valaki vásárolni?