Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te kis perverz
Hát nemtudom nekem úgy tűnik mintha hozzá se nyúltál volna mert törötten jött meg. A főnök kiszúrta mondja ez törött mondom nem az ragasztva van nem ez törött és tényleg . .Sebaj megcsinálom majd én
És ezrest sokkal könnyebb szerelni mint 500/600-ast.
Mér ne ragasszak? (tök fasza lett)
Na az aztán kiváló ötlet lenne!
Nem,mert átbasznak!
az nem jó nagyon nem jó
Gyakorlatilag esélytelen.
Olyan helyre ahová nem jó menni.(urológia, meg is kínoztak rendesen és még visszavárnak)
Jól gondoltam a segédvázba van 0,5-1cm eltérés. de nem tudom mihez viszonyítani melyik lehet ferde. Mondjuk értelemszerűen a baloldali kapott 1et akkor az lehet feljebb de hogy huzatom vissza nemtom még van fél évem gondolkodni rajta. Vagy veszek 1 másik segédvázat és ezt átfaragom a gsxr pályaidomhoz.
Pipec
Már van,reggel mutatta kollégám!http://www.eim.ebay.hu/
Szerinted Nekem mennyi kedvem van itt ülni a kávézóba? Inkább ülnék a kényelmes rugós busz ülésbe, fűtéssel, muzsikával, szép lányokkal, fánkokkal...hmm
Szebb napot elvtárs!

Szokásuk a srácoknak, Én még nem voltam hozzá elég bátor. Most is egy nigériai csóka venné meg a telefonom, ráadásul jóval eladási ár fölött - többért mint amennyit újonnan 1 éve adtam érte - de ez is fura szagú nekem, úgyhogy nem megyek bele inkább. Azt olvastam pont ma, hogy lesz rendes magyar e-Bay is, de csak fix áras termékekkel egyenlőre.
Hú gyerekek! De herótom van. Semmi kedvem visszamenni gályázni,de hát másképp nem lesz fánkocska,azt pedig nagyon szeressem! Sziasztok!
Jó napot kartársak

ebay-ról szokott itt valaki vásárolni?
Sanyi. Nem lassan vezetsz, hanem biztonságosan. A kettő nem ugyanaz hova sietni amúgy is.
Köszi jól vagyok,de még messze nem olyan állapotban mint kellene. Ahhoz még sokat kell futni,bringázni,de a motorozás megy,igaz lassacskán.
Ábrus megjött köszönöm. De legközelebb inkább ne ragasszál. .
Dolgozunk sanyibácsi, dolgozunk... hogy szolgál az egészséged? Ne erőltesd túl magad azért! Inkább motorral menj, mint bicóval vagy gyalog.
Na! Én vagyok álmos,és Ti alszotok?
Boldog szülinapot kívánunk Gottinak(Royal Zsoltiné )!
Voltam futottam egy kicsit fent az erdőben,nagyon hangulatos volt.