Pupu! Ezzel játszom egész nap, inkább nézegetem a szép lányokat mint a buszokat. Ha nyugdíjba megyek,olyan helyre költözöm,ahol nem is jár busz!
Te melyiket nézegetnéd hosszabb ideig? Én a másodikra voksolok!
ha hozzá van állatva a kocsi, semmivelsem nyengébb tőle. 2 hátránya van: magasabb fogyasztás, és a hidegindítás nehézkessége (de a hidegindításon is lehet állítani)
Sztem is csak olyan motorba éri meg, amit erre csináltak, ami kihasználja a magas oktánszámot (mert csak az az 1 előnye van a benzinhez képest)
Hagyományos verdában nem ér semmit
Én a benzinhez nyomtam fele fele arányban.De a második tele tank után rá kellett jönnöm hogy csak a szart pofozgatom.Ugyanaz a jelenség,többet eszik,és kész ,nem is megy úgy mint a sima benzinnel,sőt(lehet ezt csak magamnak beszélem be),de szerintem még a hangja is más Igy sem éri meg ,amennyivel olcsóbb annyival több kell belőle,ezt figyeltem meg
Tudod mi jutott eszembe? Egy vicc...
Ficak megy az ótópályán, és hallgatja a rádiót:
- egy őrült az autópáyán a forgalommal szemben szágul.
mire:
Mit egy? Az összes !
Ugyanez a szitu. Mi csak szívódunk, poénkodunk, Te pedig full komolyan veszed. Elmondanám Te is ezt szoktad csinálni velünk!
Egyébként meg mit érdekel téged hol viszintes, meg hol nem. MEgy a motor? Nem húz félre? Nem csúszol lefelé róla? Ha elengeded a kormányt, egyenesen megy?
Akkormeg? Hagyjad a picsába.
Nem látod hogy áll. A lengőkarok hátsó része a talajtól 34 cm mind a 2 oldalon a bőlcső váz is alul mérve ugyan annyira van mind a 2 oldalon a deltaboxon nincs eltérés a vízszintbe a vázon kimértem mérési pontokat és bejelöltem és ott mérek és a segédvázon vannak eltérések nem is kicsi.
Szegíny autózó, sehogy se jár jól, mindenképp xop. Ezt be kell kalkulálni, sajna.
Láttam egy mágneses genyát, állítólag 10%-ot spórol dízelmotoron. A gyártó el akar adni a vasútnak jó sokat, és én fogom figyelni a próbadarab eredményeit! Lehet, szemét módon szubjektív leszek, van ugyanis nekik autóba való verzió is (hátha leesik egy)
jaa tegnap kiderült miben más az etanol: 18 % plusz fogyasztás jött ki etanolból a benzinhez képest úgy, hogy szegény a keverék mint állat.
Konklúzió. Ha még 220 lenne az etanol és nem ment volna fel egyik napról a másikra 250-re megérné. Így 1000 km-en 2200 Ft van, ami qva kevés ahhoz képest, hogy csak szenved a kocsi a szegény keverék miatt. Ha utána állítok (kis potméterrel lehet állítani a mix-et) akkor meg több lesz mint 18 %, és még kevésbé éri meg.
Őszintén szólva fogalmam sincs
Semmiben nem érzem magam másnak, mint ezidáig.
Egyelőre csak figyelem a kis kölköt, hogy viselkedik, változik.
Még mosolyogni sem tud rendesen, de olyan pofákat vág, hogy beszarok a röhögéstől.
Ja, volt itt téma az olajfogyasztás.
Elfelejtettem feltölteni a nagy túra után (ill. igazából nem volt sürge, mert pont az ablak felénél állt) és tegnap 1 kétszemélyes komolyabb húzatásnál megint bejelzett a piros lámpa, kellett bele tőtteni 1,5-2 decit.
Szal kb. 3-4 decit bekajál 1000ren, és nem is volt igazán pörgetve (5 fölött alig ment)
Te melyiket nézegetnéd hosszabb ideig? Én a másodikra voksolok!