Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pupu! Ezzel játszom egész nap, inkább nézegetem a szép lányokat mint a buszokat. Ha nyugdíjba megyek,olyan helyre költözöm,ahol nem is jár busz!
Te melyiket nézegetnéd hosszabb ideig? Én a másodikra voksolok!
ha hozzá van állatva a kocsi, semmivelsem nyengébb tőle. 2 hátránya van: magasabb fogyasztás, és a hidegindítás nehézkessége (de a hidegindításon is lehet állítani)
Sztem is csak olyan motorba éri meg, amit erre csináltak, ami kihasználja a magas oktánszámot (mert csak az az 1 előnye van a benzinhez képest)
Hagyományos verdában nem ér semmit
Én a benzinhez nyomtam fele fele arányban.De a második tele tank után rá kellett jönnöm hogy csak a szart pofozgatom.Ugyanaz a jelenség,többet eszik,és kész ,nem is megy úgy mint a sima benzinnel,sőt(lehet ezt csak magamnak beszélem be),de szerintem még a hangja is más Igy sem éri meg ,amennyivel olcsóbb annyival több kell belőle,ezt figyeltem meg
az gáz.
de ferdén ülök rajta mert valami el van baszódva
Tudod mi jutott eszembe? Egy vicc...
Ficak megy az ótópályán, és hallgatja a rádiót:
- egy őrült az autópáyán a forgalommal szemben szágul.
mire:
Mit egy? Az összes !
Ugyanez a szitu. Mi csak szívódunk, poénkodunk, Te pedig full komolyan veszed. Elmondanám Te is ezt szoktad csinálni velünk!
Egyébként meg mit érdekel téged hol viszintes, meg hol nem. MEgy a motor? Nem húz félre? Nem csúszol lefelé róla? Ha elengeded a kormányt, egyenesen megy?
Akkormeg? Hagyjad a picsába.
Á megyek is inkább a focis haverjaimmal dumálni. na joccakát.
Baszogassatok ahelyett hogy 1ütt éreznétek mikor itt vagyok a szegény nyomorékommal. De sebaj lesz még böjtje neki.
Nem látod hogy áll. A lengőkarok hátsó része a talajtól 34 cm mind a 2 oldalon a bőlcső váz is alul mérve ugyan annyira van mind a 2 oldalon a deltaboxon nincs eltérés a vízszintbe a vázon kimértem mérési pontokat és bejelöltem és ott mérek és a segédvázon vannak eltérések nem is kicsi.
várjuk az eredményt majd.
Szegíny autózó, sehogy se jár jól, mindenképp xop. Ezt be kell kalkulálni, sajna.
Láttam egy mágneses genyát, állítólag 10%-ot spórol dízelmotoron. A gyártó el akar adni a vasútnak jó sokat, és én fogom figyelni a próbadarab eredményeit! Lehet, szemét módon szubjektív leszek, van ugyanis nekik autóba való verzió is (hátha leesik egy)
A csendes Balatonhoz.
És mihez viszintezted?
ÓÓÓÓ! De gyönyörű!
http://www.flickr.com/photos/h...
jaa tegnap kiderült miben más az etanol: 18 % plusz fogyasztás jött ki etanolból a benzinhez képest úgy, hogy szegény a keverék mint állat.
Konklúzió. Ha még 220 lenne az etanol és nem ment volna fel egyik napról a másikra 250-re megérné. Így 1000 km-en 2200 Ft van, ami qva kevés ahhoz képest, hogy csak szenved a kocsi a szegény keverék miatt. Ha utána állítok (kis potméterrel lehet állítani a mix-et) akkor meg több lesz mint 18 %, és még kevésbé éri meg.
Akkó hogy áll meg az oldallábán ?
Kéne neked egy háccsó emelő (meg egy első)
Azt meg úgy is leszeded és újat hegesztesz hozzá
Legalább megvan az ideológiai háttér a művelethez
csak a segédváznál nem tudok vízszintet mérni máshol igen.
de ki van vízszintezve papa.
Ha az oldaltámaszon áll a moci, nem lesz sosee viszintes.
Őszintén szólva fogalmam sincs
Semmiben nem érzem magam másnak, mint ezidáig.
Egyelőre csak figyelem a kis kölköt, hogy viselkedik, változik.
Még mosolyogni sem tud rendesen, de olyan pofákat vág, hogy beszarok a röhögéstől.
Ja, volt itt téma az olajfogyasztás.
Elfelejtettem feltölteni a nagy túra után (ill. igazából nem volt sürge, mert pont az ablak felénél állt) és tegnap 1 kétszemélyes komolyabb húzatásnál megint bejelzett a piros lámpa, kellett bele tőtteni 1,5-2 decit.
Szal kb. 3-4 decit bekajál 1000ren, és nem is volt igazán pörgetve (5 fölött alig ment)
Na ezt elbasztam.