Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én csak 21 meg 25-ért láttam
Na elvileg sikerült 1 kicsit kitekergetnem. 4pontból 3 tök vízszint 1nél de az pont a legvége van 1 hangyafasznyi. De kis pízet összeszedek és megnézetem lehet a Sima Bélával.
Milyen szar konstrukció ez a hátsó nyúlvány 1 kis tekergetés és nyeklik jobbra balra 1 kalap fos.
7990 ft
Beírandó a keresőbe hogy: nyomatékkulcs
Jól van na! Bocs bazmeg
Faszingerek: nekem is ilyen van
A fékpedált ami visszahúzza rugó
Milyen rugó?
15-20 ezer egy ilyen buziság... nekem is kéne (bár 40 évig meg voltam nélküle)
Most nem tudom hogy mennyi,én annak idején a nagyot a Conradtól rendeltem, 9e Ft környéke volt. (Mannesmann, tehát fasza minőség,nem is csalódtam benne) Ez 28-210 Nm-ig jó. (lehet vele alatta is de ott már nem pontos)
A kicsi 0-24 Nm-ig van, ez valami amerikai de ez drága volt (sok éve volt 29e) ez kimondottan a blokkhoz kell (fedélcsavarok, vezérlés, stb.)
Azt tudni kell hogy a blokkhoz önmagában nem elég egy nyomatékkulcs, kell még hozzá jó pár kiegészítő célszerszám és betét amivel az használható lesz. (van néhány olyan csavar amihez hagyományos szerszámokkal nem lehet hozzáférni mert egyszerűen nem férnek el)
Én egy részüket vettem, ami meg tényleg olyan különleges volt azt legyártottam magamnak.
Viszont a vázon is sok helyre elkel a nyomatékkulcs (pl féknyereg rögzítés) mert igen gyorsan átmenőcsavaros megoldás válik szükségessé.
Persze lehet enélkül szerelni. (annak idején nekem sem volt, sokszor rá is nembeszélekcsúnyán)
Arra figyelj mikor megemeled a seggét a hátsó féknek van a visszahúzó rugónak 1 pöcök amibe belekapaszkodik az ne érjen bele a villába nekem beleért volna ha nem cserélem ki. neked nem biztos.
Ha látsz olcsón kulcsot a neten akkor ha dobsz ide fel egy linket azt megköszönöm!
Oké! Köszönöm az infót, rövid időn belül be szerzek én is egyet!
Egyébként milyet érdemes venni? (nyomatékkulcs) Télen úgyis szét kapom a gépet, meg mézem mit is vettem, meg mi az amire rá bízom az életemet! Eddig csak blokkcsere + olaj volt, meg a legalapabbak átnézése!
Neki is kezdek a kutyacsontnak!
51192 bocs
Arra nyomjál rá amit én írtam. (51152 h.sz)
A himbáknál (durva hogy ilyet mondok de) nem okvetlenül muszáj. Viszont a motor többi része tele van alumínium alkatrészekkel amikben benne van a menet. Nyomatékkulcs nélkül észre sem veszed és már ki is húztad a menetet és onnan lesz szép nyerni.
Nem egy olyan nagy tétel, de legalább egyet célszerű venni. (mivel én blokkot is szerelek nekem kettő van,vettem külön a kisebb csavarokhoz is mert kell)
ja igen,ezt el is felejtettem,ez a masik nagy trukkuk:)
hello!
vege a szezonnak.most mar en se hasznalom a Galambvadaszt. ha meg all az alku,akkor kicserelhetjuk a legszuroket.
Igen - igen. Én is ide lyukadtam ki...azért is mondtam, hogy tutkó nem. Meg okosba nyomja, elküldte a pénzt, de csak akkor jutok a másik feléhez, ha már Ő látta a beszkennelt DHL-es elküldős papírt...a pénz meg csak 4 nap múlva ér ide barátok közt is, de én küldjem el max 3 napon belül...áh inkább eladom olcsóbbért, de pénzért. Buktam már eleget ebben az életben, mostmár okosabb és óvatosabb vagyok!
Oké!
Csak az én előzményemnél volt!