Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hű de gáz ez a fényező!
Ez a kis Vmax-é. (nem akarod te ezt)
Ezt eszedbe se jusson megvenni. Láttál már olyat hogy az acél amibe fúrtál leszedte a menetet a menetfúróról? (ha megveszed láthatsz)
Én így szedtem szét.
Holnap beszélek a főnökkel hajlandó lenne e rá.
Köszi Feri,de viszarakom én is tavaszal a gyári szűrőt,mert Ábrus fél napig szedte ki a port a karbikból,és az nem egészséges a motornak.A nagy nyomatékkulcs olcsó,de a kicsi drága!
A telókkal nem vicceltem
Én nem tudok várni fél éveket 1 találkozóig. Nagyon jó a csapat.
Na ná majd megyek és felforgatom az életeteket. . . . . . . . . .
Bármelyikőnkhöz? Bármelyik hétvégén? Egy-két napra?

Úúúúú, az qrva jó lesz !
pár hét . . . . .
Köszönöm az asszony nevében. Megyek a piacra, pár hét múlva leszek. Ha hiányzom a számomat tudjátok.
Vegyetek mérleget,ha nincs nyomatékkulcs. Aztán ezzel is lehet pontos nyomatékkal lehúzni csavarokat,csak egy kicsi fantázia kell hozzá.
asszem ilyen ehe.
ehun e
osanba 3400ft 1 nagy készlet.
Na megint szófosásom van.
Nincs valami statisztika hogy mennyi a hozzászólás személyenként mint a prohardveren?
Ja és vennem kell 1 menetvágó metsző fúró készletet mert a segédváz 1ik felfogatóján elszállt a menet pedig még csak meg se húztam.
De az még kétséges.
Nincs mit csinálni a motoron csak össze kell rakni mindent lemostam kipucoltam átnéztem. lefestettem. csak a kormánybefogót várom vissza vágattam rá tovább menetet hogy rögzíteni lehessen és átfaragom asszem a fejidomot a nagy kormány miatt.
Jajj nagy a baj holnap van a szülinapjuk az tesóimnak akik ikrek 18 évesek lesznek és forgatok. Ja meg a plátói szerelmemnek is ajj nagy a baj. Fú de hétvégén bebaszatom az öcsém meg a húgom
A humor mindig kell az embernek anélkül szart se ér az élet.