Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezeket nem neked írtam.
a nélül ne is kezdjek hozzá?
felejtsd el! a nigeriai licitalok 99%-a kamu. tele volt vele az internet,h milyen csalasokat nyomnak. nem erkezik meg az aru,nem fizetik ki,visszavonjak paypalrol a penzt,stb. ha ram hallgatsz NE add nigeriainak. ja meg a legjobb,bekerik a szamlaszamod,meg par dolgot,h utalja a penzt,aztan masnap reggel arra ebredsz,h leemeltek az osszes lovet a szamladrol. ha telefont adsz el,akkor vatera...
Akkor megkaptad. a szokásos:990 (a hegesztőtrafó is annyiért ment Gidának messzire pedig az 14 kg volt)
Az utolsó mondatot értem,a többit nem. (miért nincs nyomatékkulcsod? alapfelszerelés)
eloferdul
Megkaptam igen!
380Ft levélként!
Nincsen nyomatékkulcsom
Én fel szoktam lógatni a motort egy spaniferrel. Addig emelem hogy épp ne legyen súly a motoron és akkor simán ki lehet húzni a csavarokat. Nézd meg alaposan a himbában a "halszemet" hogy mozog-e és nincs-e szétkopva (akkor kotyog) faszán zsírozz le mindent (tele van tűgörgős csapágyakkal) A csavarokat a megfelelő nyomatékkal húzd meg. Más nincs.
Akkor megkaptad. a szokásos:990 (a hegesztőtrafó is annyiért ment Gidának messzire pedig az 14 kg volt)
Nehogy rád boruljon a motor. Azonkívül amit kiveszel ugyan ugyd rakd vissza.
Hogy nehogy az első villához tedd fel őket!
1db igen köszönöm fel is adom a Gyulámnak. Csütörtökön meg neked is a pénzt posta mennyi volt?
Mióta használsz sportlégszűrőt Gyulám? (amik porszárazak és simán átlátni rajtuk)
Rossz helyen van a vezérlés?
Mire kell figyelnem a kutyacsont cserélésekor?
Mire gondolsz?
" De sebaj,ott a felújított! "
Annál rosszabb érzésem van.
Augusztusban még hazajöttem vele a szerelőtől,de már csak két henger ment,a többi durrogott!
Akkor lehet hogy a hülye postások ráültek. Elég lesz a két gyertya amiket küldtem?
Igen,nekem se sikerült,ha már hidegebb volt.Két hengernél biztos nem zárnak jól,de szerintem már egyiknél sem az igazi.De sebaj,ott a felújított!
Nem olyan jó! Tegnap elkezdtem szétszedni mert nem sikerült elindítani,pedig győzködtem. (de rossz érzésem van)
A forrasztó nyom látszik de a repedés akkor elengedett de ne aggódj rajta megoldom a segédvázat meg vissza bírom hajlítani most néztem csak középen fogja a vastag átkötő kicsit megnyomorgatom és kiderül ha beborul.
Pedig jóféle pillanatragasztóval megkentem az élét és belül is megmelegítettem. (megfogta)
Jó munkát főmérnök úr!