Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szóval akkor a pedálok sem kellenek?
Ok Emre .
Ez nagyon durva kis gép főnöknek ilyen van és mentem vele 1 csomót itt a stúdióba de eladta mert feltörte az aszfaltot akkorát borult 1 évig platinázták a csuklóját úgy széttörte. De 260e érte kiadni brrrrr
Fú na ez mestermunka 3x fújtam előtte alapozó és gyönyörű lett nagyon. .
ne húzd fel magad
Puput ezzel is körbemotorozod (persze csak ha nem megy tempót)
Autósok fütyültek neked csak a bukóba nem hallottad. Én meg annyira röhögtem majdnem beborultam az árokba.
Ja és tényleg jó a segged mikor motoron ülsz . . . . . .
Annyit szenvedsz már hogy csak röhögni tudok. Már fel se tudsz húzni agyilag. . . . .
. . . . .
Te tényleg 1 buzi vagy bazdmeg. Itt sírsz hogy akarsz venni 1 ezrest 300ért és most meg a pöcsköszörűdre vered a pöcsöd hogy körbetekersz. Add el ne szenvedj vele és vegyél 1 férfi motort. Ja te csaj vagy akkor maradj a 250nél.
Te pöcsös. Megcsináltatom a kicsit és tuti, hogy 2x körbekerüllek a pécsi tv toronyhoz vezető úton
De ne filózz már vegyél 1000 bakker ne a kis fostalicskádat pátyolgasd.
Na, a nagy öreg. 4 éve van jogsim, A korlátozott, ami a mostani FZR-re se jó, akkor meg már tök mindegy. A felelősségtudatról meg ne Te mesélj mlas inkább! A jóisten velünk volt abban a kanyarban. de ha csak azt számolom, hogy ez 3kilóért talán lehet jó (olyan jó amivel csak menni kell, picikét talán rákölteni - előtte már ismert szakemberekkel megnézetni persze...) amíg a kicsire meg kb. ennyit rá lehetne költeni, hogy jó legyen
Mit akarsz ezzel az öreg vassal? 90 előttit sztem má ne nézz... az se sokkal drágább.
pontosan mint Sanyi és én
Te csak ne agyalj 1000esen, azzal a friss tintájú jogsiddal arra egyébként se lenne érvényes...
1000redest csak felelősségteljes felnőttek vezethetnek, akik nem állatkodnak a terpentinen vele
Tegnap már néztem. miának tetszett.
béna
van egy olyan érzésem, erre sem egyedül Ábrus mondja meg a frankót
Ja és én nem panaszkodok hogy de drága meg miért ennyi meg jajj de nincs pénzem rá.
De én nem csak tankolni akarom mert akkor azt érezheti kihasználom a drágám ezért foglalkozok vele. És leboxoljuk bakker olyat kapsz nyulat fogsz
Ne haragudj PUPU de akkora balfasz vagy...szerintem olcsóbban kijönnél ha csak tankolnád a monitorom leoltásáért, ami annyiba fájt mint egy szaros xbox mindenestül játékostul, még kapsz a következő talin

ábrus: miért van az, hogy minden nap azon az ezresen agyalok 3 kilóért ?