Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aviba próbáld konvertálni.
Másolom a vidijót a gépre. De elég nagy Mit állítsak hogy kisebb legyen?
Jól kitettek a fijúg+lányok magukért, de ez a "goth-metál" nem annyira az én műfajom... fiammal voltunk, ő kedvence.
Utána jó volt hazajönni, semmi forgalom a pályán, javítottam 2 percet a legjobb időmön
Ja ja néha az apróba az idomoknál van olyan hirdetés hogy lefényezi 50000 ért a vasat és az neki referenciának kell és az a kérése a fényképeket felhasználhassa. Lehet benevezek 1re.
Gondolom,azért nem tapasztaltad hogy nőt, mert az FZR nem himbilimbís, himbás vezérlésü moci.
sokan nem jönnek rá erre, csak nyafognak, hogy drágán dolgoznak a fényezők. Azt se tudják, hogy többnyire az ár fele az anyagköltség
Jön az SBK az eurón
Ajj nem irigylem a fényezők munkáját rájöttem reális a díj amit elkérnek érte. Itt csiszolgattam 1 csomó kis bizbaszt és maszkoltam amit nem kéne lefújni és a tököm tele vele hál istennek már csak fújnom kell őket.
. . . . igen én is így értelmeztem.
Koncert milyen volt papa?
Nekem 43as a lábam de 44est hordok mindenből mert széles a lábfejem és a 44 re adja ki azt hogy ne szorítson.
Pupu4 Neked a csizmából akkora kellett mint amekkora patád van? Vagy egy számmal nagyobb?
Már hogy tapasztaltam-e nőt a mocimon szelephézag ellenőrzéskor?
Nem sajnos

Sziasztok. Szép napot míndekinek.
Van itt olyan FZR-es kolléga,aki az tapasztalta ellenörzéskor,hogy nőt a mociján a szelephézag?
Legalább motorozol egy picit!
Na jó reggelit Úgy döntöttem elmegyek szavazni. motorral. Még nem tudom pontosan kire fogok, de magamra biztos.
Lehet csinálok on-bodrit az útról. (kb. 2km. )
Találtam fényezőt nálunk a kerületbe -10%kedv kerületi lakosként.
fényezés.
Na mingyá vok körjárat.
Aha korán reggel vicceskedünk na akkor készülj a harcra.
Na mit kell néznem mit basztam el?