A jövő héttől új taggal bővültök(velem ), mert első igazi nagymotoromat egy fzr 600 3HE személyében találtam meg. A motornak most rendeződnek a papírjai, első tulaj leszek Mo-n! Full gyári állapotú '92-es trapézlámpás, gyöngyházfehér-piros-(kis kék) színösszeállítással, elektronikailag, és motorikusan is patent, törésmentes...remélem sok hibával nem fogok találkozni...olajcserét, karbiszinkront most megkapja és talán az utószezonban remélem 1x-2x még ki lehet tolni .
Képek lesznek, videó+hang lesz, nyáron sok Mátrázás lesz. Ha valaki közületek szokott a Mátrába járni az majd jelezze
Kawazsolti-t keresd itt valamelyik kawasaki vagy az alkatrész topikban,42k. volt a komplett láncszett.Rendeltem töle már többször is,elötte szét szoktam nézni merre mennyi de a legjobb árat álltalában ö szokta mondani. kawazsolti
Á hazudnak a képek!
Majd télen rendbe rakom!
De az az igazság imádok bibelődni a gépekkel!
Voltam megnézni egy blokkot csepelen, sajna nem emlékszem a srác nevére! Azt mondta ismer!
Csak neki a 20Valve volt!
Tegnap kicseréltem a láncszettet,l.kerék: 1-el kisebb elöre-1el nagyobb hátra.Ma volt a próba..kb.300km.Mátra déli oldalon mentem párat meg a környéken,hát kuuva jó lett!
Szoktam figyelni fullra tankolás után mikor kell tartalékra tenni,3. alkalom már hogy 125mph(angol motor),tehát telibe 200km után.Másnak is ennyi?
Hideg az aszfalt és még össze kell szoknotok!
Csak óvatosan a Mátrával!