Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És az üzemóra számlálója sem lett visszatekerve mint sok más külföldről behozott rommátöröttnek! (meg nincs is rajta!)
Száraz napos időben meg egyenesen szárítja a hátsólámpát
Állat lett!
A gyári dobozában van és karcmentes a gyári fényezése. Nemdohányzó női tulajdonostól,garázsban tartott,rendszeresen karbantartott,keveset futott. (és nincs talán 10 kg sem)
jaja kicseréltem a kiflit. holnap viszem menetet vágni a kiemelőre és fel tudom csavarozni miután szintbe reszeltem a hidal.
Amióta megemeltem a seggét nem veri fel hátra a vizet mikor simán volt akkor az ülés rendszám lámpa koszos volt a felvert víztől most hogy jöttünk keresztül pesten nem is esett de a vizet se vert fel hátra.
Kicserélted a kormánykifliket? Gondolom,hogy kényelmesebb lesz vele túrázni.
értem
ugyehogyugye? de kúfódon lehet nézi a zsandár
Gyanús!
Megvan rajta a gyári hátsó sárvédő nyúlvány. Azt minden tisztességes sportmotorról már a vásárlás első napján levették és a kert távoli dudvás sarkába hajították. (nem is találok sehol basszameg!)
ja várj, nem csak szervízben van érdekeltséged, hanem benne vagy a szerszám és segédvázbizniszben is
Szerintem elkelt
jó sokat tesztelted hány km-t is?
Ami a képen van az jár vele. A posta 990Ft ha sima csomag.
A 2,5-ös elektródát (OK46.16)simán el lehet vele nyomni,profilhoz (pl kapu vagy kerítés készítéséhez teljesen jó) otthoni munkákhoz bőven elég. (egy hegesztőüzembe már nem igazán ajánlanám)
Ventilátoros hűtésű ezért nem tilt le három elektróda elfüstölése után mint a többi Praktikeres-OBI-s "forrasztótrafó".
Mondjuk nagyon dekoratív az áramszabályzója de nagyon nem kell tekergetni mert hegeszteni úgyis a felső harmadban lehet csak vele. (Én megvettem hogy legyen,de apám itt hagyta nekem az öreg Hetrát mert neki már nemigen kell,ezért a kicsi feleslegesen áll nekem itt)
Referenciaként: az FZR segédvázát ezzel hegesztettem és még mindig nem tört le alattam.
jó legyen igazad 616m
.500m oda vissza
mé? motoroztam is. fzr-en
Nekem csak ilyen, ez is drágáér.
Ja Ádám ezt is kinézte.
ki nézte ki? naaa, ki néézte ki?
Meg a szerpentinen motorozni