Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Nyereményjáték
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Nyereményjáték
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Yamaha FZR / FZ
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
ábrus
Szörnyű!
csövi
egyszerre megy
Guds_Rebelsson
A refinek gyárilag a jobb vagy a baloldalon kell lennie?
ábrus
Az már ki van.(arrébb teszem és kész)
De mint írtam a bal szélső gyertyapipa öregedett el és párás-nedves időben áthúzott a szelepfedélre. (még a gyári 20-22 éves pipák vannak fent,eddig bírták)
Guds_Rebelsson
Tankja hogy ki van vágva
Guds_Rebelsson
Ádám ezt is kinézte
ez kellene neki.
csövi
Bitang egy vas
FZR 1000
P071
Értem, sok sikert hozzá! Meg találj ki valamit azért arra a trafóra is, ne essen rá az eső, jót biztos nem tesz Neki.
Guds_Rebelsson
Jó rád van bízva a dolog.
ábrus
Guds_Rebelsson
Guds_Rebelsson
Megragasztom én papa ne fáradj vele
Guds_Rebelsson
Nincs csajom így szemöldök csipeszem sincs.
de megoldom valahogy az tuti
ábrus
Persze. A kábelekkel nem akarok semmit csinálni. (a pipákat kell kicserélnem) Holnap megyek a mintával körbejárni a környéken.
Guds_Rebelsson
.
.
ábrus
Perverz!
ábrus
Megvan a farokidomnyúlványfelsőfedeled. Nincs letörve semmije,egy helyen van kicsit berepedve de azt holnap megragasztom. 2e+posta jó?
P071
Szia ábrus
mi a helyzet? Döntésre jutottál a gyertyakábelekkel kapcsolatban?
csövi
Pupu, én szemöldök csipesszel egyenesítettem ki a hűtő lemezeit egyesével, ha ilyesmit akarsz csinálni....
P071
Meghalt az Axolotl-om, és vettem halakat. Most azokról olvasgatok, mi a jó nekik, stb.
ábrus
Felejtsd el.
Guds_Rebelsson
Értem én elment a halad csajozni üres az aqua és keresel helyette másikat csak azt nem tudod melyikkel kell kevesebbet foglakoznod.
P071
Mit nem értesz?
Guds_Rebelsson
aha
P071
Nem. Én fórumon érdeklődök hal tartással kapcsolatos infókért, tegnap vettem halakat az akváriumba, olyan üres volt az Axolotlom nélkül
❮❮
❮
…
1970 / 10995
1969
1968
1967
1966
1965
1964
1963
1962
1961
…
❯
❯❯
De mint írtam a bal szélső gyertyapipa öregedett el és párás-nedves időben áthúzott a szelepfedélre. (még a gyári 20-22 éves pipák vannak fent,eddig bírták)