De ez dúrván fújt az autópályán sehol 1 szélfogó. Gondolj bele volt 1 csomó szélzsák ami legalább fél napja ázott már és tiszta víz volt na azok vízszintbe voltak
Én ugyan nem az autópályán jöttem hanem"csak" a 6-oson,de engem nem akart elvinni a szél pedig én is 110-120 körül tekertem végig az esőben. (és még olyan crossgumim sem volt elől mint neked )
Bazz jöttünk 110-130at és állandóan a rendőrmotoros járt a fejembe aki megpadlózott az M1en a vízátfolyáson. 3x majdnem kiment a motor alólam olyan oldalszél volt és a táskába belekapott a szél.
De az M6 alagútrendszere az fantasztikus volt olyan hangokat adott ki a motor és faszán viszhangzott
Nana ezt Ikim mondta az autópályán. De 130nál hova tempózzak még nem vagyok 1 Egerszegi Krisztina. .
Különben is esőgumi volt elől és nem tudtam mit tud szárazon tartós 130 nál 22fokos melegbe
Most már tudom mit tud 190nél is. De esőbe jó volt vasárnap.
megmarad az utókornak
De az M6 alagútrendszere az fantasztikus volt olyan hangokat adott ki a motor és faszán viszhangzott
Különben is esőgumi volt elől és nem tudtam mit tud szárazon tartós 130 nál 22fokos melegbe
Most már tudom mit tud 190nél is. De esőbe jó volt vasárnap.