Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Messziről minden kocsi lámpa egymás mellettinek látszik,azt hiszik én is kocsi vagyok!
Jó vékony autó
Pupu,én mindkét foglalatba H4-es kombit tettem,mindkettő világít így is,úgy is!A generátor elbírja,a szembe jövők meg kocsinak néznek,és kicsit több tiszteletet kapok.
Szeva apósjelölt
Hali. Mondjuk enyém nem exup de 1000res most nyomott le 800km úgy hogy a blokkba nem volt 2 éve nyúlva. Olajszintem ugyan ott van ahol elindultam.
Jó reggelt
Jó reggelt! Győzöm visszaolvasni amit este írtatok! Hogy tudtok ilyen sokáig fent maradni?
Uhhhh! Indul a meló,majd délelőtt!
"Intettem Neki jöjjön tempót"!
Ez is jól viszhangzot.
azthiszem ezresnél mechanikai hiba nem nagyon történt itt
minden eszi az olajat, van ami jobban van ami kevésbé nem sír itt senki különösebb olajfogyasztás miatt
adamfzr!

Eszik ezek az olajat vagy ilyesmi, vagy rakoncátlankodik valami a blokkban?
ha szar, akkor szar, ha jó, akkor jó szerintem állat!
Sziasztok Fórumtársak!

Mi a véleményetek a 1991-es Yamaha FZR 1000 Exup-ról?
Tervezek ilyet venni. Ki mit mond, milyen tapasztalataitok vannak, mire érdemes figyelni, mi lehet rajta gond?
Előre is köszönöm Nektek!
Sziasztok!
Szerintem is majd holnap átépítem oda. . .mentem aludni pápá
én a bal oldalra tenném, ha engem kérdezel....
Na a választ majd holnap elolvasom kicsit kimerített ez a mai nap.
Jó éjszakát többiék.
És a holnapi nap mottója. " intettem neki jöjjön tempót"
Hogy hogy van beépítve gyárilag ha rajta ülök akkor jobboldalt a refi jó helyen van e nem a baloldalon kellene lennie?
ja, bocs. akkor mit nem értesz?
Na akkor ismét A refi az H1 es és az az 1ik lámpám csak refi. A másik az 2 izzós H4es az a tompított refi párosítás.
ki van égve
bocsánat 1csak refi másik refi tompított.
Nem megy 1xre 1ik csak refi másik csak tompított. szemből nézve jobboldal tompított baloldalt refi.
Csá mindenkinek,alvást rendelek el magamnak. (reggel meló)