Nekem is 1 hónapja jött. Van rajta valami számlaszám gondolom az az apehnál lévő számlánk. Rózsaszínűn nem lehet arra feladni ha megadom a számlaszámot?
Nekem is nemrég küldtek ki(kb 1hónap) 235ft pótlék fizetési felszólítást csekk nélkül.Több olyan irodájuk van ahol ilyeneket be lehet fizetni,én majd ott fogom.Különben már teljesen elfelejtkeztem róla jó,hogy szóltál.
Hát ha sokat nem kell alakítani rajta akkor megérheti.
Ma voltak kint a klímások nálunk munkalapot hoztak aláíratni velem. Nekik van ilyen hűtő fésű amivel a a hűtőbordákat egyengetik vele. De nem jó a motoromhoz le kell szedni és hátulról kinyomkodni.
Imádom a motoromat,még üres tankkal is! Oda nem adnám semmiért sem,és nem kell másik sem! Ja! És nem cserélem ki az első lámpát kör alakúra,mert nekem ez így tetszik!
Szevasztok Srácok! Még nem tudom az eredményt,de úgy érzem elég jól sikerült. Nagyon sajnálom,hogy nem tudtam ott lenni a talin biztos nagyon jó lehetett.Főleg a szombati túra.Letöltöttem a képeket amit felraktatok KIRÁLY kis csapat gyűlt össze megint!
Ma az Árpádhídnál a metróból kiszállva 1 ilyen nagy fánkos üzlet előtt mentem el és gondoltam feladok neked 1 nagy adagot de mire megérkezne vagy elfogyna vagy megromlana.
Szakik 1 kérdés.
Apehtól kaptam 397ft elmaradás megfizetésére felszólítást de csekket nem küldtek akkor hogy fizessem be? Átutalás nem játszik nincs bank számlám.
Ma voltak kint a klímások nálunk munkalapot hoztak aláíratni velem. Nekik van ilyen hűtő fésű amivel a a hűtőbordákat egyengetik vele. De nem jó a motoromhoz le kell szedni és hátulról kinyomkodni.
meg ezt is annyira jó lenne ha fel tudnám tenni az FZ-re
Apehtól kaptam 397ft elmaradás megfizetésére felszólítást de csekket nem küldtek akkor hogy fizessem be? Átutalás nem játszik nincs bank számlám.